İnce'den Kılıçdaroğlu'na teklif yanıtı

İnce'den Kılıçdaroğlu'na teklif yanıtı
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayın programında Memleket Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye teklifte bulunulduğunu ancak İnce'nin kabul etmediğini duyurmuştu. İnce'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Selahattin Demirel / Günboyu

CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce hakkında katıldığı canlı yayında önemli bir açıklamada bulundu.

Kılıçdaroğlu, Habertürk TV''de yaptığı açıklamada konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sayın İnce''yi ziyaret ettiğimiz toplantıda değil ama teklif yapıldı. Ayrıntıya girmek istemem. İşin özeti, teklif yapıldı ama üzerinde uzlaşılamadı.

Bana göre bize düşeni yaptık. Karşı tarafı suçlamak gibi hakkım yok benim. Ben Muharrem Bey''e böyle haksızlık yapmak istemem."

İNCE''DEN TEKLİF YANITI: "BU KONUYU GÖRÜŞMEDİK"

Gelişme sonrası sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce şu yazılı ifadeleri kullandı:

"Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile partimizi ziyareti sırasında; deprem bölgesini, sandık güvenliğini, trolleri konuştuk. Kendisi tarafından bana ittifak ile ilgili hiçbir teklif yapılmamıştır. Kendisiyle tüm iletişim kanallarımız açık olmasına rağmen bu konuda hiçbir görüşmemiz olmamıştır."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar