İmamoğlu'nun Meteoroloji haberi Trabzonluları güldürdü

İmamoğlu'nun Meteoroloji haberi Trabzonluları güldürdü
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon’daki Millet Buluşması’nda AFAD’a “AFAD kurban olayım milleti orada aldattın, Trabzon'u aldatma bari. Meteorolojiye göre Trabzon'da kuvvetli fırtına bekleniyor. Yahu biz Temel Fıkrası anlatırız ama fıkralarımız akıllıca olur” sözleriyle tepki gösterdi.

GÜNBOYU / AHMET UNUTGAN

Ekrem İmamoğlu, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Trabzon’da Millet Buluşması’na katıldı. Trabzon Atatürk Meydanı''nda gerçekleştirilen mitinge yoğun katılım gösterildi.

Kürsüye çıkan İmamoğlu, AFAD''ın bugün için Trabzon''a fırtına uyarısı verdiğini hatırlatarak şöyle tepki gösterdi: Bir derdimi sizle paylaşmak istiyorum. AFAD''ın bir mesajı bana ulaştı. Ya güzel AFAD kıymetli AFAD kurban olayım milletimin acı yaşamış bölgesindeyiz orada gel bizimle işbirliği yap. İstanbul''a Trabzon''a güzel hizmetler sun. Milleti orada aldattın, Trabzon''u aldatma bari. Size bir mesaj okuyacağım: Meteorolojiye göre yarın Trabzon''da kuvvetli fırtına bekleniyor. Ama burası doğru... Diyor ki ağaç, direk ve çatı devrilmesi çatı uçması hatta baca gazı zehirlenmesi olabilir... Yahu biz Temel Fıkrası anlatırız ama fıkralarımız akıllıca olur. Böyle aptalca olmaz. Ama bir konuda tutturdular. Bugün Trabzon''da Karadeniz''de fırtına var. Trabzon''da biz Karadeniz fırtınasını biliriz. Onun adı Trabzonspor''dur. Ama bugün 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu fırtınası var.  

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar