İmamoğlu: Arkamda kabine yok, 16 milyon İstanbullu var

İmamoğlu: Arkamda kabine yok, 16 milyon İstanbullu var
BB Başkanı Ekrem İmamoğlu; CHP’nin Zeytinburnu, Esenler, Beyoğlu, Eyüpsultan ve Fatih belediye başkan adaylarıyla seçim turu yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin Zeytinburnu, Esenler, Beyoğlu, Eyüpsultan ve Fatih belediye başkan adaylarıyla birlikte gerçekleştirdiği seçim turunda vatandaşlarla buluştu.

Tur sırasında seçim otobüsünün önünü kesen yurttaşlarla kısa sohbetler gerçekleştiren İmamoğlu, Eyüpsultan Rami'de yapmış olduğu konuşmada, hizmetlerine devam edeceğini belirtti.

İmamoğlu, Zeytinburnu'nda Onur Soytürk, Esenler'de Hasan Dalkıran, Beyoğlu'nda İnan Güney, Eyüpsultan'da Mithat Bülent Özmen ve Fatih'te Mahir Polat ile birlikte seçim turunu gerçekleştirirken, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

a2da0f60-9be3-40f0-8090-234b401367c8-w.jpegBazı noktalarda otobüsün önünü kesen coşkulu vatandaşlara kısa konuşmalar yapan İmamoğlu, turun Esenler ve Beyoğlu bölümüne denk gelen cuma namazını, Bayrampaşa Kocatepe Camii'nde kıldı.

Tur sırasında yaşanan ilginç diyaloglar da dikkat çekti. Bir kadın vatandaş, torununu İmamoğlu'nun kucağına vererek, ona desteklerini iletti. Başka bir vatandaş ise, İmamoğlu'na iki seçimi kazandığı için tebriklerini iletti ve bir daha kazanacağına olan inancını dile getirdi. Diğer bir vatandaş ise, her namazda İmamoğlu'na dua ettiğini ve onun için evladını bile kurban verebileceğini ifade etti.

ba2484ac-f7de-4268-9a86-1fac0b125567-w.jpeg

İmamoğlu'nun konuşmasında ise, İstanbul'un tüm vatandaşlarına eşit hizmet ettiğini ve bundan sonra da aynı şekilde hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı. İmamoğlu, kabinesinin arkasında 16 milyon İstanbullu olduğunu ve kendisine talimat verenin bu halk olduğunu belirtti. Ayrıca, sandıklara sahip çıkılması gerektiğini ve İstanbul'un geleceğinin bu seçimde şekilleneceğini ifade etti.

İmamoğlu, konuşmasında "Ekrem İmamoğlu kardeşiniz, arkadaşınız, evladınız bütün vatandaşlarımıza eşit hizmet etti; bundan sonra yine eşit hizmet etmeye devam edecek. Ekrem İmamoğlu'nun arkasında kabine yok, Ekrem İmamoğlu'nun arkasında 16 milyon İstanbullu var. Ekrem İmamoğlu'na talimat veren yok" dedi.

İmamoğlu'nun konuşması, Eyüpsultan'da yoğun bir ilgiyle karşılandı ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. İstanbul'da yapılacak olan yerel seçimlerin önemi üzerinde duran İmamoğlu, halkın desteğiyle İstanbul'a daha güzel günler yaşatmayı hedeflediklerini belirtti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar