İmam Halil Konakçı kadınları hedef aldı: Namaz kılmamanın cezası var

İmam Halil Konakçı kadınları hedef aldı: Namaz kılmamanın cezası var
İmam Halil Konakçı, din ve devlet işlerini karıştırmaya devam ederken, tekrar skandal açıklama yaptı. Daha önceki zamanlarda hilafet çağrısında bulunan Konakçı, 'Namaz kılmamanın hukukta cezası var, şimdi uygulanmıyor olabilir, sopalama var' dedi. Konakcı'nın videosunu paylaşan CHP'li Alpay Antmen, "Laiklik karşıtı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, kendi söyleyemediği şeyleri bu meczuba söyletiyor" dedi.

Din ile hiçbir alakası olmayan söylemler yaparak kendini din adamı ilan eden Halil Konakçı "Sokaklar kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık" gibi sözleriyle gündeme gelen İmam Halil Konakcı, bu kez de namaz kılmamanın ve oruç tutmamanın cezasının ''sopalanmak'' olduğunu söyledi.

İmam Halil Konakçı kimdir? Halil Konakçı nereli kaç yaşında hangi okul  mezunu?

HALİL KONAKÇI: DİNDE ZORLAMA VAR

"Dinde zorlama var. Nasıl var? Namaz kılmamanın hukukta cezası var. Şimdi uygulanmıyor olabilir. Oruç tutmamanın dinde cezası var. Sopalama var. Demek ki zorlama var.''''

''Kendi söyleyemediği şeyleri bu meczuba söyletiyor''

Konakcı''nın söz konusu ifadeleri sarf ettiği görüntüyü sosyal medya üzerinden paylaşan CHP Milletvekili Alpay Antmen, "Laiklik karşıtı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, kendi söyleyemediği şeyleri bu meczuba söyletiyor" dedi.

İmam Halil Konakcı''nın hedefinde bu kez Cem Yılmaz var: ''Bunu söyleyen de,  alkış tutan da...''

TARİHE KARA LEKE OLARAK GEÇTİLER

"Bu adam bir cami imamı. Devlet memuru. Oruç tutmayanların ve namaz kılmayanların sopayla dövülmesi gerektiğini söylüyor. Atatürk ve laiklik karşıtı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, kendi söyleyemediği şeyleri bu meczuba söyletiyor. Tarihe kara leke olarak çoktan geçtiler bile."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar