Selçuk Tepeli'den Özgür Özel Karagöz görüşmesine sert tepki

Selçuk Tepeli'den Özgür Özel Karagöz görüşmesine sert tepki
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in, Taha Hüseyin Karagöz ile makamında yaptığı görüşmenin yankıları devam ediyor. Son tepki de Selçuk Tepeli'den geldi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde muhaliflere yönelik saldırgan tavırları ile bilinen eski Yeni Şafak Gazetesi çalışanı Taha Hüseyin Karagöz ile görüşmüştü.

Özel’in görüşmesi büyük tepki çekmişti. Karagöz kendisini makamında ağırlayan Özel ile fotoğrafını paylaşmış ziyaret böyle gündeme gelmişti.

Karagöz, Özel ile yaptığı görüşmeyi “Ankara’daki son durağım CHP lideri Sayın Özgür Özel oldu. Yine kibar ve samimi bir ev sahibiydi. Siyasette ortamı yumuşatacak adımların yenilerini planlıyor. Sadece görüşmek bağlamında değil, sahiplenmeyi de katıyor. Türk politikası adına umut verici gelişmeler doğrusu” ifadelerini kullanmıştı.

ozgurozel.jpgGörüşmeye yönelik tepkiler sürerken bir tepki de NOW TV Ana Haber Spikeri Selçuk Tepeli’den geldi. Çok sert tepki gösteren Tepeli, görüşmede çekilen fotoğrafa gönderme yaparak “Ben olsam o fotoğraf yerine bir sığırla fotoğrafım olsun isterdim.”dedi.

ozgurozel2.jpg

Özgür Özel görüşme ile ilgili olarak ise "Geçmişte televizyon programlarına katıldığım birisi. Dün de Ankara’da birçok siyasiye uğramış. Bana da Meclis’te uğradı. Nikah davetiyesi verdi. Meclis’te kapının önünde biz seni içeri almayız diyecek halimiz yok. Bu yerel seçim döneminde pek çok CHP’li belediye başkanını da yayınlarına aldı" demişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar