İhanete uğrayan eski Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç’ın paylaşımları kafa karıştırdı

İhanete uğrayan eski Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç’ın paylaşımları kafa karıştırdı
Survivor yarışmasıyla hafızlara kazınan Aycan Yanaç, geçtiğimiz haftalarda sevgilisini eğlence mekanında başka bir kadınla basıp ifşa etmişti. Yanaç’ın sosyal medya paylaşımları kafaları karıştırdı. Ünlü isim mesajları görünce açıklamada bulundu.

Aycan Yanaç, Survivor’un eski yarışmacılarından tanıdığımız isimlerden biri. Geçtiğimiz haftalarda özel hayatında yaşadığı krizle gündeme gelmişti. Sevgilisinin ihanetini öğrendikten sonra mekan basıp ortalığı birbirine katmıştı.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar, ilişkisinin durumu hakkında kafa karışıklığına neden oldu. Yanaç, bu yorumları görünce hemen atladı.

18767595-728xauto.webp

Aycan Yanaç, Survivor macerasının ardından sık sık sosyal medyada paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla dikkat çekiyor. Fiziksel değişimiyle ilgili yapılan yorumlar da sıkça karşısına çıkıyor.

MEKAN BASIP ORTALIĞI BİRBİRİNE KATMIŞTI

Yanaç, sevgilisinin ihanetini öğrendikten sonra yaşadığı krizle gündeme gelmişti. Ortaköy'deki bir gece kulübünde partnerini yakalayıp tartışma yaşamış, ilişkiyi sonlandırmıştı. Son zamanlarda Instagram hesabından gül paylaşımları yapıp, adının geçtiği gül kutularıyla ilgili fotoğraflar paylaşması dikkat çekti.

i9i9i.jpg

YOKSA BARIŞTI MI?

Bu paylaşımlar, eski sevgilisi Zeyd Günay ile yeniden barıştığı iddialarını beraberinde getirdi.

Yanaç, bu haberleri yalanladı. Aldığı mesajlar üzerine açıklama yapan Yanaç, bu tür iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti. Kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

ii.jpg

640xauto-001.webp

NE OLOMUŞTU

Survivor'un eski yarışmacısı Aycan Yanaç sevgilisini bir gece kulübünde başka bir kadınla basıp tokat atmıştı. Bu konu hakkında açıklama yapan Yanaç çıkan haberleri doğrulamıştı.

Yana, "Yaşananlar doğru. 5 yıl sonra gözüm açıldı. Herkes kendine yakışanı yapar" diyerek düşüncelerini dile getirmişti.

AYCAN YANAÇ KİMDİR

Aycan Yanaç, 21 Kasım 1998'de Almanya'nın Nürnberg şehrinde doğdu. Spor kariyerine futbolcu olarak başladı ve 2015 yılında Türkiye 19 yaş altı kadın milli futbol takımına seçildi. Milli formayla ilk maçına 4 Ağustos 2015'te "UEFA Gelişim Turnuvası" maçında Bosna Hersek'e karşı çıkarak çıktı.

Aslen forvet pozisyonunda oynamayan Yanaç, Temmuz 2015'te Greuther Fürth kulübüne transfer oldu. Burada 2014-15 ve 2015-16 sezonlarında 11 maçta forma giydi ve üç gol kaydetti. 2016 yılında ise Nürnberg'e geri döndü.

Profesyonel kariyerindeki son durak olan ALG Spor'a 28 Ağustos 2020'de katılan Yanaç, burada önemli bir performans sergiledi. Ancak 2022 yılı başında Survivor 2022: All Star yarışmasına katılmak için sözleşmesi anlaşmalı bir şekilde feshedildi.

Futbol kariyerinde milli takım kadrosuna davetler almaya devam eden Yanaç, 7 Nisan 2018'de Estonya ile oynanan dostluk maçı için Türkiye kadın milli futbol takımı kadrosuna davet edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar