İbrahim Tatlıses'in küçük kızını görenler şok oldu

İbrahim Tatlıses'in küçük kızını görenler şok oldu
İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız'la evliliğinden dünyaya gelen Elif Ada'nın son hali herkesi şaşırttı. Elif Ada'nın boy atmış ve büyümüş hali annesine oldukça benzetildi. 

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses''in 2011 yılında dünya evine girdiği eski eşi Ayşegül Yıldız''dan olma çocukları Elif Ada''nın son hali görenleri şaşkına çevirdi. Şu sıralar annesiyle tatilde olan Elif Ada''nın son hali olay oldu. Ayşegül Yıldız kızıyla pozlarını paylaşınca "Hangi ara bu kadar büyüdü", "Resmen boy atmış", "Annesinin boyuna gelmiş" yorumları yağdı.

İbrahim Tatlıses''in kız Elif Ada büyüdü kocaman oldu! Ayşegül Yıldız''ın  boyuna geldi

İbrahim Tatlıses''in en küçük çocuğu olan Elif Ada Tatlıses annesi Ayşegül Yıldız ile yaşıyor. Sık sık babasının yanına da giden Elif Ada Tatlıses şu sırala annesiyle birlikte tatil yapıyor.

İbrahim Tatlıses''in kızı Elif Ada kim? İbrahim Tatlıses''in kızı Elif  Ada''nın annesi kim?

İBRAHİM TATLISESE BENZERLİĞİ İLE OLAY OLDU

Ayşegül Yıldız''ın kızıyla yaptığı son tatil paylaşımları dikkat çekti. Takipçilerinden gelen yorumlar genellikle Elif Ada''nın babası İbrahim Tatlıses''e ne kadar benzediği oluyordu. Ancak son pozlarda herkes Elif Ada''nın boy atmış olduğunu söyledi.

Annesinin boyuna yetişen İbrahim Tatlıses''in kızına "Hangi ara bu kadar büyüdü", "Resmen boy atmış", "Annesinin boyuna gelmiş" yorumları yağdı.

Elif Ada Tatlı kimdir? İbrahim Tatlıses''in kızı Elif Ada kaç yaşında,  annesi kim? - Magazin Haberleri - Milliyet

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar