İBB'ye akıllara durgunluk veren kumpas: Film seti kurmuşlar!

İBB'ye akıllara durgunluk veren kumpas: Film seti kurmuşlar!
AKP, İstanbul’da bozuk olmayan bir özel halk otobüsünü şoförüyle bir anlaşma yapıp bozuk gibi gösterdiği, sonra da film seti gibi set kurup çekim yaptığı ortaya çıktı.

İstanbul’da bozuk gibi gösterilen İETT’ye bağlı bir özel otobüsü AKP'nin kiralandığı ve yapılan çekimlerin tamamen mizansen olduğu öğrenildi. İBB Haber sosyal medya hesabının yaptığı bir paylaşımda yapılan inceleme sonunda bozuk olmayan İETT’ye bağlı özel halk otobüsünün arızalı gibi gösterildiği, çekimler için bir set kurulduğu ve yolcu gibi gösterilen kişilere aracın ittirildiği tespit edildi.

ibb-haber-kumpas-001.jpg

Aracın Beykoz- Kavacık bölgesinde çalıştığı; sefer günü ise araç sahibinin talimatıyla şoförün sisteme arıza bilgisi girip seferine çıkmadığı anlaşıldı.

otobus.png

FİLM SETİ KURMUŞLAR

Araç, Eyüpsultan bölgesine gidip burada yol kenarına alınırken, çekim araç gereçlerinin hazırlandığı görüldü. Araç içinde yapılan konuşmalardan çekimin AKP için yapıldığı görülürken, aracın arka kamera görüntülerine bakıldığında ise kast ekibinden oyuncuların otobüsün arkasında toplandığı görüldü. Aracın arka tarafına sis efekti verilerek duman çıkması sağlandı ve yolcu gibi gözüken oyuncuların aracı itme mizanseni çekildi.

ARAÇ SAHİBİ 15 BİN LİRA ALMIŞ

İETT, izinsiz olan ve suç unsuru taşıyan çekim sebebiyle aracın ruhsatını iptal etti. Yapılan incelemelerde araç sahibinin 15 bin liraya bu çekimi kabul ettiği belirlendi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar