Esenyurt'ta bir gecede 3 kahvehaneyi kurşunladılar: Dehşet anları kamerada!

Esenyurt'ta bir gecede 3 kahvehaneyi kurşunladılar: Dehşet anları kamerada!
Esenyurt'ta bir gecede ikisi aynı sokakta karşılıklı olmak üzere 3 kahvehaneye silahlı saldırı düzenlendi. Dehşet anları kamerada!

Esenyurt Balıkyolu Mahallesi 456. Sokak'ta, saat 00.30 esnalarında, iddiaya göre plakası henüz belli olmayan bir otomobil karşılıklı bulunan iki kahvehanenin olduğu bölgede durdu. Otomobilden inen şüpheli, kahvehanelere kurşun yağdırmaya başladı. Kahvehanelerden birine 4, diğerine ise 7 kurşun geldi. Saldırı esnasında pencerelerden dağılan cam parçaları, bir kişinin yüzünü yaraladı. Saldırı, kahvehanede bulunan kişilerin panik olmasına neden olurken 4 kurşunun isabet ettiği kahvehanenin saldırı anı ise güvenlik her şeyi kaybetti.

esenyurt039ta-bir-gecede-3-kahvehaneye-silahli-saldiri-9917-dhaphoto1.jpg

AYNI GECEDE 3 SİLAHLI SALDIRI

Diğer bir saldırı ise 05.30 sıralarında, İstiklal Mahallesi Büyükayazma Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehanede oldu. İddiaya göre, plakası henüz belli olmayan otomobil karşılıklı bulunan iki kahvehanenin olduğu bölgede durdu. Otomobilden inen şüpheli saldırgan birden kahvehaneye ateş etmeye başladı. Kahvehanenin kapalı olması büyük bir facianın önüne geçerken İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Saldırganların olay yerine geldiği görüntüler, anbean güvenlik kamerasına yansırken şüphelilerin aynı kişiler olup olmadığı ise hala araştıılıyor.

esenyurt039ta-bir-gecede-3-kahvehaneye-silahli-saldiri-9917-dhaphoto2.jpg

10-11 TANE KURŞUN SIKILMIŞ

İş yeri sahibi İhsan Geçit, "Sabah iş yerini açtığımda kurşunlanmış bir şekilde olduğunu olarak gördüm, kimseyle bir husumetim ve alıp veremediğim yok. İçeride kimse yoktu zaten zaten gece kapalıydı o esnada. 10-11 tane kurşun sıkılmış ve bir şarjör boşaltılmış. Neyin nesi biz de anlamadık. Gri bir araba duruyor, sıkıyor gidiyor." ifadelerini kullandı.

esenyurt039ta-bir-gecede-3-kahvehaneye-silahli-saldiri-9917-dhaphoto3.jpg

BU İŞİ YAPACAK HİÇ KİMSE AKLIMIZA GELMİYOR

Kahvehane çalışanı olan Murat Kara ise, "Bu sabah kahveyi açtığımda camların, delik deşik olduğunu gördüm. Polisi aradım, emniyetten geldiler ve inceleme yaptılar. Şu anda bu işi yapacak hiç kimse aklımıza gelmiyor. Düşmanımız, hasmımız yok. Sabaha karşı 5 buçuk esnalarında yoldan arabayla geçen bir tanesi burayı taramış." dedi.

esenyurt039ta-bir-gecede-3-kahvehaneye-silahli-saldiri-9917-dhaphoto5.jpg

esenyurt039ta-bir-gecede-3-kahvehaneye-silahli-saldiri-9917-dhaphoto6.jpg

esenyurt039ta-bir-gecede-3-kahvehaneye-silahli-saldiri-9917-dhaphoto7.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar