Medya dünyasında gündem olacak iddia! Hürriyet’te Ahmet Hakan döneminin sonuna geliniyor

Medya dünyasında gündem olacak iddia! Hürriyet’te Ahmet Hakan döneminin sonuna geliniyor
Gelen kulis bilgisini göre, ABD’de yargılanan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz ile bağı olduğu gerekçesiyle, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Ahmet Hakan’ın, işine son verileceği iddia edildi.

ABD’de yargılanan Türk iş adamı Sezgin Baran Korkmaz ile bağı olduğu gerekçesiyle, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Ahmet Hakan’ın, işine son verileceği iddia edildi.

MedyaRadar’ın kesin kaleminin aktardığına göre, AKP iktidarına yakın medyada SBK ile bağı olan gazetecilerin tasfiyesi isteniyor. Ahmet Hakan’da listenin içinde bulunuyor.

Kesin Kalem’in aktardığı iddia şu şekilde:

“Ülkemizin batan amiral gemisi Hürriyet’in kırık dümenini elinde tutuyormuş gibi yapan Ahmet Hakan. Kendisi son birkaç yazıma konuk olmuştu biliyorsunuz. O meşhur SBK listesinin baş aktörlerinden. Ahmet Hakan’ın, SBK’nın medya bağlantılarını kuran isimlerden olan Tahir Sarıkaya ile yakınlığı da biliniyor. Yan yana pek çok fotoğrafları var. Amaaaa buraya koymaya zahmet bile etmeyeceğim. İsteyen arasın bulsun. Çünkü zaten çarşaf çarşaf fotoğraf koysanız bile, kafalarını kuma gömüyorlar. Bknz: Küçükkaya vakası.
O kadar fotoğraf ortalığa saçıldı da ne oldu? Neyse sırdaşlarım, keskin kulaklarıma gelenlere göre, SBK ile bağlantılı gazeteciler konusunda, hükümete yakın medya kuruluşları, yavaş yavaş harekete geçiyormuş. Amaç bu isimlerin sessiz sedasız tasfiye edilmesi. TRT’den Ersoy Dede’nin gönderilmesi de benzer bir şekilde değerlendirilebilir. Kulislerde konuşulanlara göre, tasfiye listesinin başındaki isimlerden biri de Ahmet Hakan. Daha evvel defalarca, görevden alınacağı iddia edilen Ahmet Hakan konusunda, bu kez durum daha ciddi görünüyor. Hep birlikte göreceğiz.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar