‘Aday olacak mı?’ sorusunu hararetlendirecek: Ahmet Hakan’dan flaş Kılıçdaroğlu çıkışı

‘Aday olacak mı?’ sorusunu hararetlendirecek: Ahmet Hakan’dan flaş Kılıçdaroğlu çıkışı
Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında, Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener hakkında şok açıklamalarda bulundu.

AHMET HAKAN'DAN FLAŞ KILIÇDAROĞLU AÇIKLAMASI!

Gazeteci yazar ve Hürriyet Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, "Şimdilik adaylığa en yakın isim Kemal Kılıçdaroğlu. Tabii Meral Akşener de ''He'' derse... Parolası şu: ''Ben tek aday olmayacağım, altılı masadakilerle birlikte aday olacağız” açıklamasında bulundu.

Hakan yazısında şunları söyledi:

"Mansur Yavaş: İkincilik onda. Pek istekli görünmek istemiyor. Bunu da başarıyor. Ama top ayağına gelirse tabii ki aday olur. Parolası şu: “Sus, konuşma. Sus, konuşma. Sus, konuşma.” Ekrem İmamoğlu: Çok badireler geçirdi. Biraz yaldız dökülmesi yaşadı. Fazla hareketlenmesinin yol açtığı sorunlarla boğuştu. Ama yarıştan kopmuş değil. Parolası şu: “Meral Hanım, tek umudum sensin. İlhan Kesici: “Kasıma kadar İsmet abi” diye söz vardır. Siyasi literatüre girmiştir. Kesici, bir tür ‘İsmet abi’dir. Eğer işler bir çıkmaza girerse... Eğer bir toparlayıcıya ihtiyaç duyulursa... Sürpriz olarak çıkabilir. Parolası: “Beklemekteyim.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar