Hristiyan Sosyal Birliği'nden sert sözler! "Almanya Avrupa'nın genelevi haline geldi"

Hristiyan Sosyal Birliği'nden sert sözler! "Almanya Avrupa'nın genelevi haline geldi"
CSU'lu (Hristiyan Sosyal Birliği) siyasetçi Dorothee Bär, Almanya Avrupa'nın genelevi haline geldiğini söyleyerek, seks işçiliğinin yasaklanması çağrısında bulundu.

ALİ AYDIN/GÜNBOYU

CSU'lu (Hristiyan Sosyal Birliği) siyasetçi Dorothee Bär Almanya'da seks işçiliğinin yasaklanmasını istiyor. CDU/CSU Genel Başkan Yardımcısı yüz binlerce kadına yardım etmek, onları şiddetten korumak ve suçlulara bağımlı olmaktan kurtarmak istiyor.

e846d5e0-8a93-4355-8710-706cc2c91cbf-w948-r1-778-fpx54-fpy49.jpg

Bär, şu anda Almanya'daki hayat kadınlarının durumunun "dramatik" olduğunu söyleyerek, yaklaşık olarak ülkede 250 bin hayat kadınının bulunduğunu ve büyük çoğunluğunun yurtdışından geldiğini belirtti.

dorothee-baer-und-gendergerechte-sprache.webp

Ayrıca, kadınların sadece yüzde onu resmi makamlara kayıt olduğunu ve geri kalanı yasadışı olarak yaşadığını vurguladı.

Bär konuya ilgili sözlerine şöyle devam etti:

"Almanya Avrupa'nın genelevi haline geldi. Almanya artık seks turizmi için de dünya çapında çok cazip bir ülke." CSU'lu siyasetçi, kadınların büyük çoğunluğunun sahte vaatlerle Almanya'ya çekildiğinden şikayet ediyor. Daha sonra burada fuhuş yapmaya zorlanıyorlar. Bu Avrupa'nın ortasında insan kaçakçılığı, kölelik gibi bir şey," diye eleştiriyor. Üstelik kadınlar kötü muameleye maruz kalıyor. Yüz binlerce kadına köle muamelesi yapılmasını kabul ettiğimiz sürece gerçek bir eşitlikten söz edemeyiz. Bu, insanlık onuruna karşı acilen son vermemiz gereken bir hakarettir.

64591600-1006.jpg

Bär, diğer milletvekilleriyle birlikte Nordik model olarak adlandırılan modeli uygulamaya çalışıyor. Bu model diğer ülkelerin yanı sıra İsveç'te de uygulanıyor. Buna göre müşteriler seks yaptıklarında kovuşturmaya tabi tutulurken, fahişeler cezasız kalıyor.

1000x563-cmsv2-3ac73155-8d87-5dcf-ab28-11679cdd7aa2-6275566.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar