Hasan Can Kaya'ya katılan öğretmenin boşanma sebebi herkesi şoke etti: Senin sesini duyduğu anda gelip...

Hasan Can Kaya'ya katılan öğretmenin boşanma sebebi herkesi şoke etti: Senin sesini duyduğu anda gelip...
Hasan Can Kaya’nın EXXEN’de yayınlanan 'Konuşanlar' programı sezona bomba gibi bir dönüş yaptı. Programa katılan seyirciler arasında okul öncesi öğretmeninin boşanma sebebi herkesi şaşkına uğrattı.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Konuşanlar programıyla yıldızını parlatan Hasan Can Kaya yeni sezonuyla yine dikkat çekti. Exxen'de yayınlanan program başlar bölümüyle sosyal medyada gündem oldu. Programa katılan okul öncesi öğretmeni Esra boşanma sebebini anlatarak herkesi şaşkına çevirdi.

Eşiyle son zamanlarda iki yabancı gibi yaşamaya başladığını söyleyen genç öğretmen, “Ben de bana iyi gelen ne varsa onu yapıyordum, senin bir bölümün vardı bir gece onu izlerken çok eğlendim. Gülmek için eve seni izliyordum. O da bundan rahatsız olmuş herhalde ertesi gün izleyecektim üyeliği silmiş. Sinirlendim yenisini yaptım, senin sesi duyduğu anda gelip televizyonu kapattı, yasak, eğlenmeyeceksin dedi" ifadelerini kullandı.

s-0b59c84f347b18866ccc31f244910a8c3ea7ff1b.webp

Bu hareketin üzerine boşanmaya karar verdiğini söyleyen Elif Öğretmen, “Boşanacağım gün de bilet alıp Hasan Can'a gideceğim diyerek yemin ettim" dedi.

Hasan Can Kaya da "Helal olsun valla çok mutlu oldum" diyerek ve genç öğretmene sarıldı.

Kaya konuşmasının devamında "Y... gibi bir erkek topluluğuyuz böyle böyle gıdım gıdım dik durmaya çalışıyorsunuz" diyerek öğretmen Esra'ya destek oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar