House of the Dragon 2. sezon ne zaman yayınlanacak? HBO açıkladı!

House of the Dragon 2. sezon ne zaman yayınlanacak? HBO açıkladı!
Dünya genelinde 2022 yılının en çok izlenen dizisi olan House of the Dragon'un 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyordu. Beklenen açıklama dizinin yapımcısı HBO'dan geldi.

2022 yılında yayınlanan ve ilk sezonu ile dünya üzerinde en çok izlenen dizi haline gelen House of the Dragon, (HOTD) hayranlarına 2. sezon için adeta gün saydırıyor. Amerikalı şirket HBO''nun yapımını üstlendiği dizi, bütün dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones dizisinin final yapmasından sonra dizi severlerin yeni gözdesi haline geldi. HBO''nun içerik sorumlusu Casey Bloys, HOTD hayranlarına ikinci sezonun müjdesini verdi.

Amerikalı yazar George R. R. Martin''in Fire and Blood kitabından esinlenerek yaratılan dizi ilk sezonuyla büyük ses getirdi. 2019 yılında final yapan Game of Thrones''un spin-off''u olarak yayına giren dizi, hem ABD''de hem de dünya genelinde izlenme rekorları kırmıştı. 10. bölümüyle ilk sezonunu noktalayan House of the Dragon''un çekimlerine 2023 yılının ilk aylarında başlanacağı açıklandı. HBO''nun içerik sorumlusu Casey Bloys, dizinin yeni sezonunun çekimlerine şubat ayında başlanacağını söyleyerek hayranlarını sevindirse de dizinin 2023 yılında yayınlanmasının mümkün olmadığını belirtti. HBO''ya yakın kaynaklar da House of the Dragon''un 2. sezon yayın tarihine yönelik en iyimser tahminin 2024 yılının Nisan ayı olduğunu ifade ediyor.

JON SNOW''UN DİZİSİ ÇEKİLECEK

George R. R Martin''in kitaplarıyla ortaya çıkan ASOIAF evreninin ilk dizisi Game of Thrones olmuştu. Dünyada izlenme rekorları kıran dizinin spin-off projesi olan House of the Dragon''un da büyük başarılara imza atması Amerikalı yapım şirketi HBO''da yeni projeleri hızlandırdı. George R. R Martin''in eserlerinden daha fazla yararlanmak isteyen HBO, Game of Thrones dizisinin başrollerinden biri olan Jon Snow''un hikayesinin anlatılacağı "Snow" dizisi için çalışmaları başladı. Game of Thrones dizisinde Jon Snow karakterine hayat veren Kit Harington ile yeni dizi için anlaşmaya varıldığı biliniyor olsa da dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağına yönelik bir bilgi henüz açığa çıkmadı.

HOUSE OF THE DRAGON NEREDEN İZLENİR?

Türkiye''de HBO ile anlaşmalı olarak House of the Dragon''u yayınlayan tek içerik sağlayıcısı Bein Connect durumunda. Bein Connect''e üye olan kullanıcılar hem Game of Thrones''un hem de House of the Dragon''un bütün bölümlerini ister altyazılı isterse de dublajlı şekilde izleyebiliyor. Ayrıca Bein Connect, House of the Dragon''un yeni bölümlerini ABD ile aynı saatte ve türkçe altyazılı olarak hayranlarıyla buluşturuyor. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar