Jon Snow geri dönüyor! Geri sayım başladı

Jon Snow geri dönüyor! Geri sayım başladı
İlk olarak Hollywood Reporter tarafından ortaya atılan habere göre, 2019'da izleyenlerine veda eden Game of Thrones dizisi için bir devam dizisi hazırlanıyor.

Milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitleyen ve dünya çapında izlenme rekorları kıran ''Game of Thrones'' için dizinin hayranlarını sevindiren müjdeli haber geldi. 2019 yılında sekizinci sezonu ile ekranlara veda eden dizinin yeni serisi için geri sayım başladı. İngiliz oyuncu Kit Harington''ın hayat verdiği Jon Snow’u merkezine alacak seri için nefesler tutuldu... Game of Thrones''un devam dizisinin ''Jon Snow'' karakterine odaklanacağı ve karakteri canlandıran Kit Harington''un rol için setlere geri döneceği belirtildi.

Daha önce Game of Thrones''un devam dizilerinin geleceği belirtilmişti, ancak bunun hangi formatta yapılacağı bilinmiyordu. Devam dizisi haberi, Game of Thrones dünyasının George RR Martin kitaplarının ötesine taşınacağı ve daha önce dizinin sonu olduğu düşünülen noktada kapıların yeniden açılacağının işareti oldu.

EMMY ÖDÜLÜNE''NE ADAY GÖSTERİLMİŞTİ

HBO''nun uyarlaması, daha önce Ned Stark''ın oğlu olduğu düşünülen Snow''un demir tahtın varisi olabileceğini fark etmesiyle sona ermiş, son sahnelerde Snow, yeni bir hayata başlamak için Westeros''tan ayrılmıştı.

Sputnik Türkçe''de yer alan habere göre Snow''un üvey kardeşleri Arya Stark (Maisie Williams) ve Sansa Stark (Sophie Turner) gibi tanıdık yüzlerin devam dizisinde yer alıp almayacağı henüz doğrulanmadı.

HBO''nun Game of Thrones''tan 200 yıl öncesinde geçen House of the Dragon isimli bir diğer devam dizisi ise, 21 Ağustos''ta başlayacak.

HBO tarafından daha önce onaylanan diğer spin-off''lar arasında, tümü Game of Thrones''daki tarihten önce geçen Tales of Dunk and Egg, 10,000 Ships ve Nine Voyages yer alıyor. Snow karakteri sayesinde Harington, iki kez Emmy Ödülü''ne aday gösterilmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar