Her tahmini tutan uzman isim açıkladı! Altın yatırımı yapanlar dikkat: Her türlü kazanırsınız

Her tahmini tutan uzman isim açıkladı! Altın yatırımı yapanlar dikkat: Her türlü kazanırsınız
Altında yaşanan dalgalanma devam ederken, tahminleri bir bir tutan isimden dikkat çeken bir uyarı geldi. Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran, Kur Korumalı Altın hesabına geçenlerin her olumsuz ihtimalde para kazandığını söyledi.

Altın fiyatlarındaki dalgalanma devam ederken Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran''dan Kur Korumalı Altın tavsiyesi geldi.

Youtube kanalından konuşan Mert Başaran, Kur Korumalı Altın ile altının yavruladığını söyledi.

Başaran yaptığı açıklamada, "Bizim ülkemizde Kur Korumalı Altın çıkarıldı. İnanılmaz bir şey. Burada altın düşse de çıksa da kazanıyorsunuz. Hatta şunu söyleyeyim. Altın aynı kalsa da yine kazanıyorsunuz. Altını diyelim ki 3 ay altını KKA''na bağladınız. Altın sabit kaldı. Yine ek miktar para alıyorsunuz. Altın düşerse de yüzde 3 para alıyorsunuz. Altın yukarı çıktığında ekstra yüzde 1''lik bonus veriliyor. Burada altınınız yavruluyor. Altın düşse de, kalsa da, yükselse de her türlü para kazanıyorsunuz. Bu büyük bir nimettir. Ama 3 ay bir şekilde bunu bağlamanız gerekiyor" dedi.

Başaran, "Altın cidden yavruladı. Dünyada böyle bir şey yok. Altın bu Kur Korumalı''da yavruluyor. Burada insanlar TL''den kaçarken dolara vs gitmemesi için yapıldı. Seçim sonrası bu muhtemelen iptal olur. Seçime kadar değerlendirin. Dünyada bulunmaz bir nimet. Böyle bir fırsatı değerlendirebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Not: Yatırım tavsiyesi değildir. Mert Başaran''ın kendi görüşleridir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar