HEDEP’ten AKP'ye iki transfer! Rozetlerini Bekir Bozdağ taktı

HEDEP’ten AKP'ye iki transfer! Rozetlerini Bekir Bozdağ taktı
Yerel seçimlere az bir süre kala tüm partilerde seçim hazırlıkları devam ederken 2 HEDEP'li belediye meclis üyesi AKP'ye geçti.

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ çfarklı temaslarda bulunmak için Şanlıurfa'da AKP İl Teşkilatı'nı da ziyaret etti.

Teşkilat yönetimi ve beraberindeki heyetle toplantı gerçekleştiren Bozdağ, toplantının ardından yaptığı açıklamalarda yerel seçimlere dair mesajlar verdi.

“YÜREKTEN İNANIYORUM”

Bozdağ şu ifadelere yer verdi:

"31 Mart yerel seçimlerinde de milletin sesine kulak veren, milletin talepleriyle örtüşen adımlar atan, milletin tayin ettiği istikamette yürüyen AK Parti, yine milletin iradesiyle en güçlü ve en başarılı sonucu alacaktır. Şanlıurfa'mızda da aynı şey olacaktır. Ona da yürekten inanıyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hem Şanlıurfa'yı hem de Şanlıurfalıları çok sever. Her defasında Urfa'dan bahsettiği zaman kendi evinden, ailesinden bahseder gibi bahseder. Urfa'ya dair bugüne kadar hangi talebi götürdüysek her daim en büyük desteği aldık. Cumhurbaşkanımızı, inşallah 31 Mart'ta da yalnız bırakmayacağız.”

akp2.png

İKİ İSİM HEDEP’TEN AKP’YE GEÇTİ

Bu toplantı ve acıkmaların ardından AKP’ye katılım programı gerçekleştirildi ve önceki dönem HDP Bozova Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İbrahim Acıoğlu ile HEDEP Bozova Belediye Meclis Üyesi Ahmet Pişkin AK Parti'ye geçti.

Bu iki ismin rozetlerini Bekir Bozdağ taktı.

akp1.png

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar