AKP'yi sarsan istifa! Fatih Terim Fonu başını yaktı

AKP'yi sarsan istifa! Fatih Terim Fonu başını yaktı
Fatih Terim fonu olarak bilinen ve yüksek getirili fon vaadi ile futbol dünyasından bilinen birçok ismi dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Seçil Erzan davasında adı geçen AKP'li isim görevinden istifa etti.

DenizBank'ta şube müdürü olarak görev yaparken, yüksek getirili özel fon vaadiyle ünlü isimlerden Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Seçil Erzan'ın davası devam ediyor.

Erzan'ın yanı sıra, Fatih Terim’in damadı Volkan Bahçekapılı ve iş insanı Atilla Baltaş gibi isimler de dolandırıldı.

Dolandırıcılık davası gündemdeki yerini korurken, Erzan'ın mahkemedeki ifadelerinde adı geçen AKP'li Belediye Meclis Üyesi Nuri Köşkdere, partisinden ve görevinden istifa etti.

Köşkdere, istifa kararını sağlık sebeplerinden dolayı verdiğini belirterek, '31/03/2019 tarihinden itibaren yürüttüğüm Çorlu Belediye Meclis üyeliğimden sağlık sebeplerimden dolayı istifamın kabulünü saygılarımla arz ederim.' şeklinde açıklamada bulundu.

122739726-38f8b63fb4d8486dea8d25626-pxzt.webp

NE OLMUŞTU?

Seçil Erzan olayının başlangıcında, Erzan’ın telefonunda yapılan incelemeler sonucunda son aramanın Köşkdere Otomotiv'e ait olduğu belirlenmişti. Bulgular, Çorlu'da bulunan Köşkdere Otomotiv'e kayıtlı cep telefonuyla defalarca görüşme yaptığını göstermişti.

Erzan'ın kendi cep telefonundan 7 Nisan'da, saat 13.19'da, Köşkdere Otomotiv'e kayıtlı bir cep telefonunu aradığı ve bu numara ile birçok görüşme yaparak SMS gönderdiği tespit edilmişti.

Ali Yörük'ün ifadesine göre, Köşkdere Otomotiv'in AKP'li Nuri Köşkdere'ye ait olduğu ve Seçil Erzan'ın eski sevgilisi olduğunu iddia etmişti.

1jpg-j5-7aecfn0qw0pkndbkjya.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar