Hatay'da Suriyeli yağmacılar Türk askerine ateş açtı!

Hatay'da Suriyeli yağmacılar Türk askerine ateş açtı!
10 şehirde binlerce çöken enkazın ardından yağmacılar ortaya çıkmış ve can derdine düşen insanların mallarına göz dikmişti. Son olarak Hatay'da Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) görevlisi askerlere Suriyeliler tarafından ateş açıldı.

Merkez üssü Kahramanmaraş''ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bütün Türkiye ve dünya depremde hayatını kaybeden vatandaşların üzüntüsünü yaşayıp, enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için ise zamanla yarışmaya başladı. Bu kargaşayı fırsat bilen alçak yağmacılar, depremzedelerin evlerini ve deprem bölgesinde bulunan dükkanları birer birer yağmaladı ve yardım tırlarının önünü kesti.

ASKERE ATEŞ AÇTILAR

Son paylaşılan video ise görenleri şoke etti. Hatay''da bulunan Suriyeliler, bölgede asayişi sağlamak ve yardım çalışmalarına katkı vermek amacıyla görevlendirilen Türk askerine ateş edecek kadar zıvanadan çıktı. 6 Şubat''ta meydana gelen depremin ardından günlerdir sosyal medyada  pek çok Suriyelinin depremin ardından evleri ve dükkanları yağmalarken yakalandığı görüntüler dolaşıma girmişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar