Hafize hoca hem ağladı hem ağlattı! "Ayaklarımız çok üşüdü"

Hafize hoca hem ağladı hem ağlattı! "Ayaklarımız çok üşüdü"
Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tv100 ekranlarına açıklama yapan Prof. Dr. Hafize Öksüz, başından geçenleri anlattı. Öksüz'ün sözleri hem ekranları başındaki izleyicileri hem de sunucu Erdoğan Aktaş'ı gözyaşlarına boğdu.

6 Şubat 2023''te Kahramanmaraş''ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yarattığı yıkım Türkiye''yi yasa boğdu. Ölü sayısının her geçen dakika yükseldiği felakette paylaşılan son can kaybı sayısı 5434 oldu. 

"BURASI ÇOK SOĞUK, AYAKLARIMIZ ÇOK ÜŞÜDÜ" 

Soğuk hava koşullarında, elektrik, su, yemek ve birçok imkandan uzak şekilde yürütülen çalışmalarda 48 saate gelinmek üzere. Her geçen dakika enkaz altında kalan vatandaşlar için ümitler azalırken, tv100 ekranlarına konuk olan Prof. Dr. Hafize Öksüz''ün sözleri ise izleyenleri ağlattı. Öksüz''in "Burası çok soğuk, çorap gönderin, ayaklarımız çok üşüdü" sözleri üzerine Erdoğan Aktaş gözyaşlarını tutamadı.

ERDOĞAN AKTAŞ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Öksüz yaşadıklarını "Kahramanmaraş’a Türkiye’nin her yerinden ilaç, malzeme, serum, çocuklar için mamalar, bezler, montlar, pantolonlar, kazaklar her şey göndermeniz gerekiyor. Burası çok soğuk, çorap gönderin, ayaklarımız çok üşüdü" sözleriyle anlattı. Öksüz''ün sözleri stüdyoda Aktaş''ı ağlattı. 

​​​​​​​

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar