tv100'den deprem özel programı: Uğur Dündar ve İmamoğlu AKOM'da depremi konuşacak

tv100'den deprem özel programı: Uğur Dündar ve İmamoğlu AKOM'da depremi konuşacak
Türkiye'nin en güvenilir isimleri arasında yer alan duayen gazeteci Uğur Dündar, Türkiye'yi sarsan deprem felaketi sonrası tv100 ekranlarında özel bir yayına hazırlanıyor. Usta gazeteci, deprem felaketi sonrası AKOM'da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile devam eden arama kurtarma çalışmalarını ve depremi konuşacak.

Merkezi Kahramanmaraş olan iki büyük deprem 10 ilde büyük yıkımlara ve can kaybına neden olurken, Türkiye''nin dört bir yanından gelen yardımlarla arama kurtarma çalışmaları ise devam ediyor.

Yaşanan felaket sonrası bölgeye arama kurtarma ekipleri, itfaiye ve iş makineleri gönderenler arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi de yer aldı.

tv100''de bu akşam özel bir yayına imza atacak olan duayen gazeteci Uğur Dündar, İBB''nin deprem bölgesine verdiği desteği ve yardımları AKOM merkezinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu''na soracak. AKOM merkezinden canlı yayınlanan program saat 21.00''de ekranlara gelecek.

Medyatava''da yer alan habere göre, Uğur Dündar sosyal medya hesabından programla ilgili bilgi verdi. Dündar şu mesajı paylaştı:

"Deprem bölgesine İstanbul Büyükşehir Belediyesi''nin tüm imkânlarını seferber eden, İskenderun Limanı''ndaki yangının söndürülmesini sağlayan, gıda gönderen İBB Bşk.Ekrem İmamoğlu canlı yayın konuğum olacak. AKOM''dan yapacağımız söyleşi, bu akşam saat 21.00''de tv100 ekranında..."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar