Hadise - Reza Zarrab ilişkisini iddia etmişlerdi: Mahkemeden karar çıktı

Hadise - Reza Zarrab ilişkisini iddia etmişlerdi: Mahkemeden karar çıktı
Şarkıcı Hadise, Reza Zarrab'la ilişki yaşadığını iddia eden 3 sunucuya açtığı davada mahkeme, Hadise'yi haklı bularak kendisine 20 bin TL manevi tazminat ödenmesine hükmetti.

Şarkıcı Hadise, bir televizyon programında Reza Zarrab'la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunulduğunu, onur, şeref ve saygınlığının zedelendiğini iddia ederek sunucu Bircan Bali, Seren Serengil, Arto ve televizyon programı yetkilisine manevi tazminat davası açmıştı.

Olaya ilişkin dava İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde karara bağlandı. Duruşmaya Hadise’nin avukatı Orhan Erol Müezzinoğlu ile davalı tarafların avukatları katıldı.

HADİSE'NİN AVUKATI: "MANEVİ OLARAK ZARAR GÖRDÜ"

Duruşmada söz alan Hadise’nin avukatı Orhan Erol Müezzinoğlu, "Davaya konu yayında üç sunucu, kin ve nefret ile müvekkilime davaya konu ifadeleri kullanmıştır. Söz konusu eylemler sebebiyle müvekkilin kişilik hakları saldırıya uğramıştır. Müvekkil manevi olarak zarar görmüştür. Davamızın kabulüne karar verilsin" dedi.

Davalı 3 sunucu ile televizyon programının avukatları ise, müvekkillerinin söz konusu ifadelerinin kişilik haklarına saldırı içermediğini belirterek davanın reddini talep etti.

TAZMİNAT ÖDEYECEKLER

Kararını açıklayan mahkeme, davalı 3 sunucu ile televizyon programı yetkilisinin toplam 20 bin TL manevi tazminat ödemesine hükmetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar