Çağla Şıkel magazin dünyasına bomba gibi düşen iddiaları yalanladı: Böyle bir teklif gelse havasını atardım

Çağla Şıkel magazin dünyasına bomba gibi düşen iddiaları yalanladı: Böyle bir teklif gelse havasını atardım
Ünlü sunucu ve model Çağla Şıkel, konuk olduğu programda Victoria’s Secret’tan teklif geldiği yönündeki iddialara ilişkin ilk kez konuştu.

Seçkin Süngüç ve Fezi Altun’un Youtube kanalında sunduğu Bize Kaldı adlı programın konuğu olan Çağla Şıkel, ünlü iç giyim markası Victoria’s Secret’tn teklif geldiği iddiaları hakkında ilk kez konuştu.

Ünlü sunucu, “Ya böyle bir şey yapmış olabilir miyim sizce? Ben en azından o dönemde çıkıp kendi ağzımla ‘Bana böyle bir teklif geldi’ deyip havasını atardım böyle bir teklif gelmiş olsa” dedi.

54.jpg

“YILLAR SONRA BU ÇIKTI”

Şıkel, “Oldu da benim mi haberim yok? Israrla 700 yıldır aynı haber yapılıyor, böyle bir şey yok ya… Bana Naomi Campbell’ın ajansından teklif geldi Fransa’dan ama Victoria’s Secret’a çıkar mısın? gibi bir şey değil. Ben Victoria Secret için ‘Bir gün neden olmasın’ diyordum hep. Bunun üzerine yıllar sonra bu çıktı” dedi.

7676.jpg

“EN BÜYÜK ŞANSLARIMDAN BİRİ”

Cennet Mahallesi için teklifi reddettiği iddiası da sorulan Şıkel, “Bu dünya saçması bir şey. Hayatımın en büyük şanslarından bir tanesi Cennet Mahallesi… Hem çalıştığım kadro olarak hem geçirdiğim 5 sene hem edindiğim deneyim hem hayatımın en güldüğüm zamanları, yani inanılmaz… ‘Burayı bırakmak zorundasın sadece oraya gideceksin bir tane defile yapacaksın’ deseler yemin ederim düşünürdüm ya da Türker abiye yalvarırdım ‘Ne yapabiliriz ne edebiliriz’ diye. Benim orada yaşadığım şeyler herkesin yaşayabileceği şeyler değildi. Evet Victoria Secret‘te benim bir hayalimdi ama zaten böyle bir teklif hiç olmadı” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar