Elbisesine basan Murat Övüç kendini yerde buldu

Elbisesine basan Murat Övüç kendini yerde buldu
Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Murat Övüç, gittiği bir matinede kabarık mavi bir elbise giydi. Yanlışlıkla elbisesine basan güvenliğe attığı bakışla gündemdeyken Övüç kendi elbisesine basarak fena düştü. İşte o anlar...

Sosyal medya fenomeni olan Murat Övüç, geçtiğimiz haftalarda yanlışlıkla elbisesine basan güvenliğe ters ters bakmasıyla gündeme gelirken bu kez de kendisi elbisesine basarak  yere düştü. Elbisesinin kuyruğuna basarak kendini yerde bulan Övüç, sosyal medyada o  görüntüler dalga konusu oldu.

2020 yılında İzmir depreminin ardından saçlarını boyadığı bir video paylaşmış ve eleştirilere maruz kalmıştı. Kendisine gelen eleştirilere ‘şu beyinsiz halktan çok sıkıldım’, ‘cahil halk’ , ‘sizle aynı ülkede nefes almak istemiyorum’ şeklinde ifadeler kullandığı için ‘Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin kurum ve organlarını aşağılama’ suçundan yargılanmıştı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Murat Övüç gittiği bir matinede kabarık bir elbise giydi. Yanlışlıkla elbisesine basan güvenliğe ters bakış atan fenomenin o anları gündemdeyken Övüç kendi elbisesine basarak fena bir şekilde yere düştü.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar