Murat Övüç tepki çekti! ''500 TL, al git markete..

Murat Övüç tepki çekti! ''500 TL, al git markete..
Sosyal medya fenomeni olan Murat Övünç, ihtiyaç sahibi insanlara yaptığı yardımı Instagram hesabından paylaşınca ortalık karıştı. Bir gecekondunun önünde görülen Övüç, ihtiyaç sahibi bir aileye kapıdan para verirken, 'Bunu al git markete kendine bir şeyler al, 500 TL' dediği görüldü.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Murat Övüç şimdi de ihtiyaç sahibi insanlara yaptığı yardım ile gündeme geliyor. O anları Instagram''dan paylaşan Övüç tepki çekti. Murat Övüç paylaşımında ihtiyaç sahibi bir aileye kapıdan para verirken, ''Bunu al git markete kendine bir şeyler al, 500 TL'' diyor.

Bu sözleri tepki çeken sosyal medya fenomeni daha önce de 2020 yılında İzmir depreminin ardından saçlarını boyadığı bir video paylaşmış ve eleştirilmişti. Daha sonra kendisine gelen eleştirilere ‘Şu beyinsiz halktan çok sıkıldım’, ‘cahil halk’ , ‘sizle aynı ülkede nefes almak istemiyorum’ şeklinde konuştuğu bir videoyla yanıt vermişti.

Fenomen, sosyal medyada hesabından paylaştığı videodaki sözleri nedeniyle Türk milletini aşağıladığı iddiasıyla hakim karşısına çıkmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar