Güney Koreli otomotiv devinden sürpriz indirim! Türkiye fiyatları güncellendi

Güney Koreli otomotiv devinden sürpriz indirim! Türkiye fiyatları güncellendi
Güney Kore merkezli otomobil üreticisi KİA popüler modellerinden biri olan Ceed HB'de indirim yaptı. İşte Kia Ceed HB'nin ocak ayı güncel fiyat listesi!

Otomobil dünyasının dikkat çeken markalarından biri olan Kia, Ceed HB modelinde fiyatında beklenmedik bir indirim uyguladı. Volkswagen Golf, Peugeot 308, Opel Astra HB ve Seat Leon gibi güçlü rakipleri arasında kendine sağlam bir yer edinen Kia Ceed HB, sunduğu konfor, performans ve fiyat/performans dengesiyle dikkat çekiyor.

kia-ceed-modelleri-incelemesi-2.jpg

Kia Ceed HB, sınıfındaki yoğun rekabet ortamına rağmen etkileyici bir satış performansı sergiliyor. Aracın geniş ve konforlu iç mekanı, modern iç tasarımı ve yüksek kaliteli malzemeler kullanımı, sürücü ve yolculara keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor.

kia-4.jpg

Aracın 1.0 litrelik benzinli motoru, 120 beygir gücü üreterek hem şehir içi kullanımda hem de uzun yolculuklarda etkili bir performans sunuyor. Tam otomatik şanzımanı ise sürücülere rahat bir sürüş deneyimi yaşatıyor, özellikle yoğun trafikte kolaylık sağlıyor.

kia-3.jpg

Kia Ceed HB, gelişmiş sürüş destek sistemleri ve multimedya özellikleriyle donatılarak sınıfındaki diğer modellerden ayrılıyor. Bu teknolojik özellikler, sürüş güvenliğini ve konforunu artırarak aracın genel çekiciliğini yükseltiyor.

Kia Ceed HB'nin Ocak ayı güncel fiyat listesi ise şöyle:

1.0L 120 PS DCT (Otomatik) Mild Hybrid - Benzin Elegance

Fiyat: 1.350.000 TL

1.5L 160 PS DCT (Otomatik) Benzin Elegance

Fiyat: 1.410.000 TL

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar