Gülşen'in yargılandığı davada yeni gelişme!

Gülşen'in yargılandığı davada yeni gelişme!
Şarkıcı Gülşen'in imam hatipliler hakkında kullandığı söz nedeniyle hakkında açılan ve 3 yıla kadar hapis cezasının istendiği dava, 1 Mart tarihine ertelendi.

Verdiği bir konserde imam hatiplilerle ilgili sözleri gündem olan ve hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan şarkıcı Gülşen''in davası bugün görüldü.

Bugün ikinci kez hakim karşısına çıkan ünlü şarkıcının davasının 1 Mart''a ertelendiği açıklandı.

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Gülşen, 30 Nisan 2022’de Ataşehir’de verdiği konserde imam hatip liselilere yönelik sözlerinin sosyal medyada yayınlanmasının ardından 25 Ağustos’ta halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçlamasıyla tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi''ne gönderildi.

Suçlamayı reddeden Gülşen, sözleri nedeniyle özür diledi. 29 Ağustos tarihinde tutukluluğuna yapılan itirazın kabul edilmesiyle konutu terk etmeme adli kontrol şartıyla tahliye edilen Gülşen''in konutu terk etmeme şartı da 12 Eylül''de kaldırıldı.

21 Ekim Cuma günü hâkim karşısına çıkan Gülşen''in karakola imza atma şartı da kaldırıldı. Son olarak şarkıcının ''yurtdışına çıkış yasağı'' da 250 bin TL''lik güvence miktarı yatırması karşılığında mahkeme tarafından kaldırıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar