Gülşen'in yılbaşı gecesinden alacağı ücret dudak uçuklattı!

Gülşen'in yılbaşı gecesinden alacağı ücret dudak uçuklattı!
İmam Hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle 3 yıla kadar hapsi istenen Gülşen, yılbaşı gecesi akşamı İzmir'de Gündoğdu Meydanı'nda konser verecek. Ünlü şarkıcının özel geceden alacağı ücret ise dudak uçuklattı.

İzmirliler, 2023 yılına Gülşen ile “merhaba” diyecek. Gündoğdu Meydanı’nda konser alacak olan ünlü şarkıcı bu özel gece için istediği meblağ dudak uçuklattı. 30 Nisan 2022''de verdiği bir konserde İmam Hatiplilerle ilgili sözlerinden dolayı ''Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme'' suçlamasıyla ikinci kez hakim karşısına çıkan şarkıcının, davası 1 Mart 2023''e ertelendi. Ertelenme sonrası ünlü isim sahnelere geri döndü.  Ünlü şarkıcının yılbaşı konserinden alacağı ücret ise 1 milyon lira olduğu iddia edildi.

O SÖZLERİYE GÜNDEM OLMUŞTU

Konser esnasında hayranlarına "Aranızda emniyetten kimse var mı? Ona göre dikkatli konuşayım" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı Gülşen''in bu esprisi herkesi güldürürken o anlar sosyal medyada da gündem olmuştu.

YILBAŞI GECESİ İZMİR''DE KONSER ALACAK

Davanın ertelenmesiyle sahnelere geri dönen Gülşen, yılbaşında İzmir''de olacak. Ünlü ismin, yılbaşı konseri için 5 milyon TL alacağı bilgisi de paylaşıldı.

NE OLMUŞTU?

İmam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan şarkıcı Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmişti. Cezaevi girişinde bekleyen akrabaları ve arkadaşları Gülşen''i alkışlarla cezaevine gönderilmişti.

Savcılık "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlattı. Gülşen, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında polis ile mevcutlu olarak Çağlayan''da bulunan İstanbul Adalet Sarayı''na getirildi. Gülşen''in savcılığa verdiği ifadenin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanmasına karar verilmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar