Gözünü kapatıp Erdoğan'a oy veren vatandaş: Bu kış yağmacılık olacak

Gözünü kapatıp Erdoğan'a oy veren vatandaş: Bu kış yağmacılık olacak
Sokak röportajında AKP'ye oy verdiğini belirten bir vatandaş, "Bu kış yağmacılık olacak ama inşallah olmaz.” dedi. Birbiriyle çelişkili şeyler söyleyen vatandaş, seçimde ittifak kuran altılı masaya da atıfta bulundu.

ALİ AYDIN / GÜNBOYU

Özellikle son zamanlarda art arda gelen zamlardan sonra sokak röportajları vatandaşların nabzının tutmaya devam ediyor. Her geçen gün yenisinin çekildiği röportajlarda ilginç diyaloglar ortaya çıkıyor. Bu sefer ki sokak röportajına konuşan vatandaş ise AKP’ye isyan etti.

Cumhuriyet TV Youtube kanalına konuşan bir vatandaş, son dakika gözünü kapatarak mevcut iktidara oy verdiğini söyledi.

Vatandaş, konuşmasında “Keşke başka biri olsaydı da altılı masada bir şeyler yapsaydı, bizi de inandırsaydı. Onlarda birbirini yedi. Biri masadan kalktı, biri başka bir şey yaptı. Yoksa rotamız orasıydı. Ama yine son dakika da dedik ki hadi gözümüzü kapattık yine AKP’ye oy verdik. Biz de biliyorduk bu felaketleri, ki verenlerin hepsi de biliyordu, emin olun. Yapacak bir şey yok. Allah sonumuz hayretsin.” ifadelerini kullandı.

Muhabirin “Bu zamlarla nasıl geçecek bu kış?” sorusuna ise vatandaş, “Yani bir yağmacılık olur diye düşünüyorum. İnşallah öyle bir şey olmaz.” şeklinde cevap verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar