Esenyurt'ta yerlerde sürüklenip dayak yiyen Moldovyalı kadın ilk kez konuştu

Esenyurt'ta yerlerde sürüklenip dayak yiyen Moldovyalı kadın ilk kez konuştu
İstanbul Esenyurt'ta Şeyhmus Dağ tarafından sokak ortasında darp edilerek bayıltılan ardından bir araca sürükleyerek kaçırılan Moldovyalı kadın ilk kez konuştu. Kendisini darp eden kişiyi tanımadığını söyleyen kadın “Adam ruh hastası” dedi.

GÖKMEN ÖRKMEZ / GÜNBOYU

İstanbul Esenyurt'ta geçtiğimiz günlerde Şehmus Dağ isimli şahıs, sokak ortasında bir kadını döverek bayılmış, daha sonra kendisine engel olmak isteyenleri de tehdit etmişti.

Bayılan kadını park halindeki minibüse almaya çalışan Dağ, çevredeki vatandaşların cep telefonundan kayıt altına alınmıştı.

Yerde yatan kadına küfür eden şüpheli, bir yandan da "Polisi arıyorum", "Ne yapıyorsunuz ?" diyerek olaya tepki gösteren vatandaşlara küfür edip tehditler savurmuştu. "Yarın sabah sizin için geleceğim" diye bağırıp olay yerinden uzaklaşan şahıs, olaydan kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Türkiye, Esenyurt’ta yaşanan bu olayı konuşurken görüntülerde darp edilen kadının kim olduğu ise merak konusu oldu.

Türkiye’yi ayağa kaldıran olaydaki Moldovyalı kadın ilk kez konuştu. Kendisini darp eden kişiyi tanımadığını söyleyen kadın, zorla oraya götürüldüğünü belirtti.

İstanbul Havadis'e konuşan kadın yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Zorla götürdü. Vurdu benim dudaklarıma. Her tarafımda morluk var. Trafik polisini gördüm, hemen salladım elimi. ‘Kurtarın beni imdat’ dedim. Her tarafımda kan vardı. Adam ruh hastası. Bilmiyorum ki, ilk kez hayatımda böyle bri şey yaşadım. Burnum şişti, kırık, gözümde de var. Çantamı telefonumu zorla aldı. Çok kötüydüm ya bayılıyordum orada. Silahını da getirmiş, orada patladı silahı. Korktum, tehdit etti beni. Çok kötü bir insan o, vicdansız."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar