Genelevde katliam yapan Afgan’ın ifadesi ortaya çıktı! O sözü duyunca deliye dönmüş

Genelevde katliam yapan Afgan’ın ifadesi ortaya çıktı!  O sözü duyunca deliye dönmüş
Avusturya’nın başkenti Viyana’da geneleve giderek katliam yapan 3 kadını öldüren Afgan mültecinin ifadesi ortaya çıktı. Sebebi bu kadar da olmaz dedirtti.

Viyana’da bir geneleve giden 27 yaşındaki Ebadullah A. isimli Afgan mültecinin yaptığı katliam tüm Avrupa’yı ayağa kaldırdı.

Ebadullah A., bıçakla genelevde çalışan kadınlara saldırdı ve 3 kadını katletti. Cinayet sonrası mekandan koşarak uzaklaştı ve ormana saklandı.

blur1jpg-rsn4brlwjeeuywu88benbg.jpg

Kan izlerini takip ederek katile ulaşan polis, Ebadullah'ı gözaltına aldı. Yaralı ele geçirilen Afgan mülteci, sorguda katliamı neden yaptığını açıkladı.

Öldürülen 3 kadının otopsi incelemeleri devam ederken, Afgan mültecinin cinayeti tasarlayacak işlediği ortaya çıktı.

kadin1jpg-vv7kt-gisk2-vlqc-ps3na.jpg

Afgan mülteci, daha aynı mekana gittiği ve burada reddedildiği için intikam almak için saldırıyı düzenlediğini açıkladı. Yerel medya katilin "gururu incindiği için" dehşet saçtığını ifade etti.

Saldırıdan saatler sonra Avusturya ve Alman basını Ebadullah'ın genelevin kapanma saatine yakın geldiği için içeri alınmadığını öne sürdü.

Mekanda dördüncü bir kadının da olduğu belirtilirken saldırıdan kendisini odaya kilitleyerek kurtulduğu açıklandı.

slkj.jpg

Kadınların cansız bedenlerinin mekanın farklı odalarında bulunduğu ve yüzlerinin tanınamaz halde olduğu da ifade edildi.

Ebadullah'ın 2022 yılında ülkeye giriş yaptığını ve mülteci merkezinde kaldığı tespit edildi. Kadınlardan birinin genelevin sahibi olduğu da verilen bilgiler arasında yer aldı.

o.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar