Fatih Portakal'dan EK MTV isyanı: Pardon salak değilim

Fatih Portakal'dan EK MTV isyanı: Pardon salak değilim
AKP Hükümeti’nin torba yasası değişikliği ile getirdiği ek motorlu taşıtlar vergisi (MTV) ödemesi düzenlemesine gazeteci Fatih Portakal’dan tepki geldi. Portakal, duruma “Bir vergi 2 defa ödenmez. Pardon, salak değilim.” diyerek isyan etti.

AKP hükümeti, 6 Şubat depremini gerekçe göstererek haziran ayında torba yasa değişikliği ile mevcut ve yeni satın alınacak tüm motorlu araçların bu yıl bir kez daha motorlu taşıtlar vergisi (MTV) ödemesi düzenlemesini getirdi. Ek motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) ilk taksiti için ödeme süresi ise bugün sona eriyor.

Ek MTV’yi ödemek istemeyen birçok vatandaş duruma sosyal medyadan tepki gösteriyor. O isimlerden biri ise gazeteci Fatih Portakal oldu.

Portakal X hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile, ek MTV ödemelerine isyan etti. Portakal, paylaşımında şunları söyledi: “Ek Mtv’yi ödemiyorum. Çünkü kabul edilemez bir durum. Bir vergi 2 defa ödenmez. Pardon, salak değilim. Koyanlar da kendileri, yanlış olduğunu düşünenler de kendileri. Nasıl yönetiyor bu arkadaşlar bu ülkeyi? Her halde konuşmuyorlar.”

portakala.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar