Gayrimenkul Danışmanı Murat Gültekin İstanbul, İzmir, Ankara'yı geçecek 3 yeni ili açıkladı: Yatırım yapan paraya para demeyecek

Gayrimenkul Danışmanı Murat Gültekin İstanbul, İzmir, Ankara'yı geçecek 3 yeni ili açıkladı: Yatırım yapan paraya para demeyecek
Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, yakın zamanda İstanbul, İzmir ve Ankara'yı geçecek arazi konusunda çok değer kazanacak illeri açıkladı.

DAMLA BAYLAN-GÜNBOYU

Murat Gültekin yaptığı açıklamada, "Geleceğin İstanbul'u, Kırklareli'si, İzmir'i, Ankara'sı, Antalya'sı, Muğla'sı, Aydın'ı, Bursa'sı olacak 3 tane şehir paylaşacağım" dedi.

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, bu 3 ilin Bolu, Manisa ve Mersin olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gültekin'in açıklaması şöyle:

Geleceğin İstanbul'u, Kırklareli'si, İzmir'i, Ankara'sı, Antalya'sı, Muğla'sı, Aydın'ı, Bursa'sı olacak 3 tane şehir paylaşacağım.

Arazi yatırımı yapmak isteyen herkes burada olsun.

murat-gultekin.jpg

TOPRAK YATIRIMI İÇİN ÖNEMLİ

Daha önce de katıldığı YouTube kanalında gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, programda Manisa’nın toprak yatırımı konusunda en önemli illerin başında geldiğini ifade etti.

Gültekin, toprak yatırımı konusunda en önemli üç ili Manisa, Nevşehir ve Niğde olarak sıraladı.

Gültekin şöyle konuştu:

"Niye Manisa? Manisa İzmir’e komşudur. İstanbul için Tekirdağ, Kırklareli neyse Manisa da İzmir için aynı şeyi ifade eder. Toprak yatırımcısının çoğunun algısı şudur; Alacağım, yatırım yapacağım yer ya gözümün önünde olsun ya da bana yakın olsun. Yatırım için alayım ama yarın bir gün belki ev yapmak isterim. İzmir’den de çok kopamam. Bu şekilde düşünenlerin en önemli adresi Manisa."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar