Garanti'den aralık ayında rekor zam! Emekli promosyonları yükseltildi

Garanti'den aralık ayında rekor zam! Emekli promosyonları yükseltildi
Aralık ayının sonuna yaklaşılırken özel bankalar emekli müşterilerine verdikleri promosyon miktarlarında artışa gitti. Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren haberde en büyük müjdeyi ise Garanti Bankası verdi.

GARANTİ'DEN ARALIK AYINDA REKOR ZAM! EMEKLİ PROMOSYONLARI YÜKSELTİLDİ

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği promosyon ödemelerinde emeklileri sevindiren yeni bir gelişme yaşandı. Garanti BBVA''dan yapılan açıklamaya göre maaşını 3 yıl boyunca Garanti''den alma sözü veren emekli müşterilere ödenecek olan promosyon miktarında 31 Aralık''a kadar geçerli olmak üzere emeklilerin lehine bir düzenlemeye gidildi. 

YAPILAN ZAMLA BİRLİKTE YENİ PROMOSYON MİKTARLARI BELLİ OLDU

Garanti BBVA internet sitesinden yaptığı açıklamada: "Garanti BBVA’da emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 3.600 TL, 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 4.200 TL, 7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 5.400 TL ve 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 6.000 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunulmaktadır.  Promosyon avantajından 1 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını 3 yıl süre ile Garanti BBVA’dan almayı taahhüt eden emekli müşterilerimiz yararlanabilir." ifadelerine yer verdi. 


KİMLER YARARLANABİLECEK?

Emekli maaşını garanti bankasından alan ya da garanti bankasına taşıyacağını bildiren bütün emekliler promosyon imkanından faydalanabilmektedir. Emekli promosyonundan yararlanan müşteriler 3 yıl süreyle maaşlarını başka bankaya taşıyamazlar. Müşteri, bu süre içerisinde maaşını aldığı bankayı değiştirmek isterse aldığı promosyon miktarından yararlanmadığı gün kadarlık kısmı bankaya geri ödemek zorundadır. 

BAŞVURU KOŞULLARI
 

Garanti BBVA, Emekli promosyonuna başvurmak isteyen müşteriler için yaptığı açıklamada "Dilerseniz siz de sadece nüfus cüzdanınızla size en yakın şubemize uğrayabilir ve emekli maaşınızı Türkiye’nin dört bir yanında yaygın Garanti BBVA şubelerinden ve Garanti BBVA ATM’lerinden dilediğiniz zaman kolaylıkla çekebilirsiniz." dedi. Ayrıca mobil bankacılık uygulamasını kullanan müşteriler şubeye gitmeden uygulama üzerinden de promosyon hizmetinden yararlanabilecek. 







 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar