Garanti'den emekliye yeni promosyon kampanyası! 2023 zammı geldi!

Garanti'den emekliye yeni promosyon kampanyası! 2023 zammı geldi!
Garanti BBVA, 31 Aralık 2022'de biten emekli promosyon kampanyasının süresini uzattı ve kampanya şartlarında değişikliğe gitti. İşte Garanti Bankası'nın 2023'te emekliye ödeyeceği promosyon tutarı...

Milyonlarca emekli geçtiğimiz sene bankaların vermiş olduğu emekli promosyonlarından faydalandı. Yıl içerisinde emeklilerin yoğun ilgisi sonrası bankalar promosyon tutarlarına zam üstüne zam yaptı ve geçtiğimiz yıl 10 bin TL''ye varan promosyon ödemeleri gerçekleşti. Özel bankaların ipi göğüslediği promosyon yarışında kampanyalar 31 Aralık 2022 itibariyle son bulmuştu. Garanti Bankası, promosyon kampanyasını uzattı ve emekli promosyonlarına zam yaptı. Yeni promosyon kampanyasında ise son başvuru tarihi 31 Ocak 2023.

GARANTİ BBVA NE KADAR PROMOSYON VERECEK?

Artan emekli maaşları ve EYT ile 2 milyon 250 bin kişinin emekli olacağı bankaları mevcut kampanyalarında güncelleme yapmaya itti. Buna göre Garanti BBVA, 2023 yılında emeklilere ödeyeceği promosyon tablosu şöyle:

Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 3.600 TL
3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 4.200 TL,
7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 5.400 TL
10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 6.000 TL 

EMEKLİ PROMOSYONUNA NASIL BAŞVURULUR?

Henüz müşterimiz değilseniz Garanti BBVA Mobil üzerinden şubeye gitmeden müşterimiz olabilir, emekli maaşınızı kolaylıkla Garanti BBVA’ya taşıyarak emekli maaş promosyonu ayrıcalığından faydalanabilirsiniz.

Garanti BBVA müşterisiyseniz ve emekli maaşınızı PTT veya başka bir banka aracılığıyla alıyorsanız ve maaşınız üzerinde herhangi bir bloke bulunmuyorsa Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi üzerinden emekli maaşı banka değişikliği başvurusu yapabilir ve promosyon ödemesi talebinde bulunabilirsiniz.

Dilerseniz sadece nüfus cüzdanınız ile Garanti BBVA şubelerine giderek banka değişikliği talebinizi iletebilirsiniz.

Şubeye gitmeden e-Devlet üzerinden emekli maaşınızı Garanti BBVA’ya taşıyabilirsiniz. e-Devlet’e Garanti BBVA İnternet ya da PTT’den alacağınız şifreyle giriş yapabilirsiniz.





 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar