Hastane odasında ölü bulunan hemşire Selen Bilgin'in son görüntüsü ortaya çıktı!

Hastane odasında ölü bulunan hemşire Selen Bilgin'in son görüntüsü ortaya çıktı!

Beylikdüzü’nde refakatçi olarak kaldığı hastane odasında ölü bulunan hemşire Selen Bilgin’in son görüntüsü ortaya çıktı.

24 yaşındaki hemşire Selen Bilgin, başka bir özel hastanenin yoğun bakımında tedavi gören dedesinin yanına refakatçi olarak gitti.

İddiaya göre, yoğun bakım doktoru Fatih A. ile bir süredir arkadaş olan Bilgin, pazartesi sabahı hastanedeki odada hareketsiz şekilde bulundu. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Bilgin, hayatını kaybetti.

55739-4.jpg

AMPÜL DOKTORUN CEBİNDE BULUNDU

Şüpheli ölümle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Cumhuriyet savcısı olay yerinde inceleme yaptı. Bilgin'in koluna enjekte edildiği iddia edilen ilaç odada bulunamadı, ancak ampulü doktor Fatih A.'nın cebinde tespit edildi.

55739-5.jpg

“DAMAR YOLUYLA AĞRI KESİCİ VERDİM”

İfadesinde, Selen Bilgin ile arkadaş olduklarını ve aralarında bir ilişki bulunduğunu belirten Fatih A., olay gecesi Bilgin'e başı ağrıdığı için damar yoluyla ağrı kesici verdiğini söyledi. Sabah uyandığında ise Bilgin'i yüzü morarmış olarak bulduğunu iddia etti. Ayrıca, Bilgin'in ameliyat öncesi kullanılan ilacı kendisine enjekte ettiğini ileri sürdü.

55739-6.jpg

Şüpheli olarak ifadesi alınan doktor Fatih A., tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Ancak sulh ceza hakimliği, adli kontrol tedbiri uygulayarak Fatih A.'yı serbest bıraktı.

55739-1.jpg

20 DAKİKA SONRA PEŞİNDEN ODAYA GİRDİ

Hayatını kaybeden Selen Bilgin'in hastanedeki son görüntüleri de ortaya çıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Bilgin'in bir odaya girdiği ve yaklaşık 20 dakika sonra doktor Fatih A.'nın peşinden odaya girdiği, ardından bir süre sonra odadan ayrıldığı görüldü.

55739-2.jpg

İlgili Haberler