Galatasaray'ın yıldızı Mata UEFA listesinde!

Galatasaray'ın yıldızı Mata UEFA listesinde!
Caferin’in yeniden UEFA Başkanı seçilmesi ile birlikte Lizbon'daki kongrede bir danışma kurulu oluşturdu. Kurul’da Galatasaray’ın yıldızı da var.

COŞKUN ÇELİK/GÜNBOYU

UEFA’da Caferin tekrar başkan seçildi. Yeniden seçilmesinin ardından Lizbon''daki kongrede bir danışma kurulu oluşturdu ve futbolla ilgili tüm konularda bu kurula danışılacağı duyuruldu.

Marca’nın aktardığı habere göre,oluşturulan kurulun ilk toplantısını 24 Nisan''da Nyon''da yapacağı ve UEFA eski hakem sorumlusu Roberto Rosetti ve eski Milan futbolcusu Zvonimir Boban''ın başkanlık yapacağı kaydedildi. Kurulun yıllık olarak toplanacağı ifade edilirken kurallar, maç takvimi ve UEFA organizasyonları gibi konulara odaklanacağı belirtildi.

Kurulda olmanın şartının futbol bilgisi ve belirli bir sportif başarı olduğu aktarılırken Galatasaray''ın tecrübeli oyuncusu Juan Mata''nın da kurul da yer alacağı ifade edildi.
UEFA''nın oluşturacağı özel danışma kurulunda şu ana kadar dahil ediler isimler şöyle:
Jose Mourinho, Carlo Ancelotti, Zinedine Zidane , Paolo Maldini, Fabio Capello, Javier Zanetti, Luis Figo , Philipp Lahm, Ronald Koeman, Gareth Southgate, Rio Ferdinand, Michael Laudrup, Rafa Benitez, Roberto Martinez, Predrag Mijatovic, Jurgen Klinsmann, Rudi Voller, Petr Cech, Juan Mata, Robbie Keane.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar