Hagi 3 milyondan aşağısına salmıyor: Beşiktaş'tan genç yıldız adayına kanca

Hagi 3 milyondan aşağısına salmıyor: Beşiktaş'tan genç yıldız adayına kanca
Gheorghe Hagi'nin hem sahibi hem de teknik direktörü olduğu Farul Constanta'nın genç yeteneği Enes Sali’nin, Beşiktaş'ın transfer hedefleri arasında olduğu ortaya çıktı.

MEHMET AKİF ERDEM/GÜNBOYU

Dünya futbolunun ve Galatasaray’ın efsanesi Romanyalı Gheorghe Hagi''nin hem sahibi hem de teknik direktörü olduğu Farul Constanta''nın genç yeteneği Enes Sali’ye Beşiktaş’ın teklifte bulunduğu öğrenildi.

ProSport''un haberine göre, Kara kartal''ın 17 yaşındaki genç oyuncu için teklifte bulunduğu kaydedildi. Habere göre Beşiktaş, Farul Constanta''ya 500 bin Euro önerdi. Hagi ise bu teklife sıcak bakmadı.

Genç oyuncu aynı zamanda Portekiz ekiplerinden Sporting Lizbon''un da radarında yer alıyor. Kulüp, genç oyuncu için 1 milyon euro önerdi fakat Hagi 3 milyon Euro istediği için bu teklifi de geri çevirdi.

Barcelona futbol okulunda yetişen ve Hagi Akademi''ye geçiş yapan 23 Şubat 2006 doğumlu Enes Sali, Hagi''nin takımı Farul Constanta ile profesyonel sözleşme imzaladı. Bu sezon 15 maça çıkan 17 yaşındaki sol kanat, 1 gol, 2 asist kaydetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar