Kartal'a haram geceler: Tansu Sarı yazdı...

Kartal'a haram geceler: Tansu Sarı yazdı...
Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş, sahasında Adana Demirspor ile karşılaştı. Karşılaşma 0-0'lık skorla berabere bitti. Tansu Sarı karşılaşmayı değerlendirdi.

KARTAL'A HARAM GECELER


4-0'lık Pendikspor bozgunuyla adeta dağılan Beşiktaş; kendisi gibi aynı kaderi paylaşan Adana Demirspor'u Dolmabahçe'de ağırladı..

Siyah-beyazlılarda takımdan ayrılan Eric Bailly, Jean Onana ve Valentin Rosier'in yanı sıra; Vincent Aboubakar, Arthur Masuaku, Daniel Amartey, Omar Colley, Alex Oxlade-Chamberlain, Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Umut Meraş ve Emrecan Uzunhan kadroda yoktu...

Pendikspor hüsranının ardından savunmadan Onur Bulut ve Tayyip Talha Sanuç'u kulübeye çeken Teknik Direktör Fernando Santos, ısınırken sakatlanan sol bek Umut Meraş'ın yerine de Emrecan Terzi'ye şans verdi..

Sağ bek mevkiinde Adana Demirspor'dan transfer edilen Jonas Svensson, stoper pozisyonunda ise Bakhtiyor Zaynutdinov'un yanında Necip Uysal görev yaptı..

Orta saha ve santrfor kurgusunu bozmayan Teknik Direktör Fernando Santos; acaba Pendikspor maçındaki gibi Demir Ege Tıknaz'ı kenara alıp farklı mağlubiyete seyirci kalacak mıydı?

Patrick Kluivert ve Serkan Damla'yı gönderdikten sonra Teknik Direktör olarak Hikmet Karaman'da karar kılan Adana Demirspor'daysa Jonas Svensson Beşiktaş'a gitmiş; Younes Belhanda, Kevin Rodrigues, Arber Zeneli ve Amir Feraovic'le yollar ayrılmıştı..

Badou Ndiaye, Mario Balotelli; Mbaye Niang, Yusuf Sarı, Ertaç Özbir ve bugün ilk 11'de görev yapan Andreaw Gravillon ile Emre Akbaba gibi isimlerle de ayrılık an meselesi gibi gözüküyordu..

İlk yarıda Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Milot Rashica'nın vuruşlarını Adana Demirspor'un Azeri kalecisi Shahrudin Mahammadaliyev kurtarırken takımlar soyunma odasına golsüz beraberlikle gitti..

İkinci yarının hemen başında rakibi Demir Ege Tıknaz'a faul yapan Adana Demirsporlu Yusuf Barasi kırmızı kartla oyun dışında kalıp takımını 10 kişi bırakırken, ev sahibi Beşiktaş'ta Tayfur Bingöl'ün vuruşu kaleci Shahrudin Mahammadaliyev'de kaldı..

Sayısal üstünlüğü ele geçiren Beşiktaş'ta Necip Uysal'ın kafa vuruşu az farkla auta giderken, Milot Rashica'nın Edouard Michut tarafından ceza sahası içinde müdahaleye maruz kalmasına hakem Abdülkadir Bitigen "DEVAM" deyince penaltı bekleyen siyah-beyazlılar büyük tepki gösterdi..

Adana Demirspor'da yeni transfer Motez Nourani'nin yerine Abdürrahim Dursun oyuna girerken; Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos da Tayfur Bingöl'ün yerine Rachid Ghezzal'ı sahaya sürdü..

Milot Rashica'nın vuruşunu Adana Demirspor kalecisi Shahrudin Mahammadaliyev kurtarırken, Semih Kılıçsoy'un vuruşu üst direkten geri gelince Beşiktaş mutlak gol fırsatlarından sonuç alamadı...

Hırvat yıldız Ante Rebic Semih Kılıçsoy'un yerine oyuna girerken, Rachid Ghezzal'ın vuruşu kaleci Shahrudin Mahammadaliyev'i zorlamadı..

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Benjamin Stambouli ve Emre Akbaba'yı kenara alıp Luis Nani ile Dorukhan Toköz'ü içeri atarken; Beşiktaş'taysa sağ bek Jonas Svensson'un yerine golcü Jackson Muleka girince Hücumda gördüğümüz Milot Rashica savunmanın sağ kanadına geçti..

Beşiktaş'ta Ante Rebic'in Dorukhan Toköz tarafından ceza sahası içinde yerde kalmasına hakem Atilla Karaoğlan "DEVAM"
derken, pozisyonun devamında Bakhtiyor Zaynutdinov'un vılız vuruşu kaleci Shahrudin Mahammadaliyev'in üzerine gidince Beşiktaş bir golden daha oldu..

Maçın son anlarında Ante Rebic'in sol taraftan ortasına gol çizgisi üzerinde Jackson Muleka ile Cenk Tosun istedikleri hamleyi yapamayınca Dolmabahçe'deki cefakâr Beşiktaş taraftarı adeta saçını başını yoldu..

Pendikspor'a 3 puan veren Beşiktaş, Adana Demirspor'a da 2 puan kaybederek yine taraftarını üzdü...

Bu kadro daha iyisini oynayabilir..

Ancak Dolmabahçe'de 10 kişilik rakibe karşı 0-0'lık beraberlik alamaz..

Teknik Direktör Fernando Santos'un son bölümde aynı anda sahada hem Milot Rashica, hem Rachid Ghezzal hem de Ante Rebic'le oynaması saçmalıktı..

Rachid Ghezzal girecekse de ya Milot Rashica'yı sol tarafa çekersin; ya da oyundan çıkarırsın..

Cezayirli Rachid Ghezzal eski performanslarından çok uzak...

Ben Teknik Direktör Fernando Santos'un yerinde olsam kanatlarda Ante Rebic ve Milot Rashica'yla başlar; Cenk Tosun veya Semih Kılıçsoy'dan birini yedek soyundururum...

Aynı zamanda Adana Demirsporlu Benjamin Stambouli'yi rahatsız eden Tayfur Bingöl'ü oyundan çıkarması da garipti..

Beşiktaş yeterince üretemiyor...

Böyle olunca da alınması gereken 3 puanlar elden kayıp gidiyor...

Konuk Adana Demirspor'un tek rakibi Başkanı Murat Sancak..

Bu futbol ikliminde nasıl görev yapabiliyor şaşkınlık verici..

Geçtiğimiz sezon stoperleri Tayyip Talha Sanuç, Samet Akaydın ve Yaroslav Rakitskiy'i gönderen Başkan Murat Sancak; tek santrforu Artem Dzyuba'nın yerine Göztepe'yi küme düşüren golsüz golcü Cherif N'Diaye'yi almıştı...

Bu sezon da takımının içini boşalttı...

Gönderilmesi gündemde olan stoper Andreaw Gravillon, Semih Güler'le birlikte takımın en iyisiydi...

Semih Güler Milli Takım'a nasıl alınmıyor ve 4 büyükler neden bu futbolcuya teklif götürmüyor şaşkınlık verici..

Sonuç olarak Beşiktaş Adana Demirspor'la 0-0 berabere kaldı...

Çöküş trendine devam etti..

Bakalım önümüzdeki süreçte neler yaşanacak?

Beşiktaş ve Adana Demirspor'a kalan maçlarında başarılar dilerken; cefakâr siyah-beyazlı taraftarlara Coşkun Sabah'tan "HARAM GECELER" şarkısını söylemek düştü..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar