Galatasaray yıldız oyuncusunun sözleşmesini feshetti!

Galatasaray yıldız oyuncusunun sözleşmesini feshetti!
Galatasaray, sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Haris Seferovic’in sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi.

Sezon başında Galatasaray''da ilk 11''in değişmez parçası olacağı umudu ile Benfica''dan kiralanan Haris Seferovic, beklenilen performansı bir türlü veremeyince takımda 3. forvet konumuna düşmüştü. 

Sarı-kırmızılılar 30 yaşındaki oyuncunun sözleşmesini feshetti. Galatasaray formasıyla 13 maça çıkan Seferovic yalnızca GMG Kastamonu ve Ofspor''a karşı gol sevinci yaşayabildi.

OKAN BURUK SİNYALİ VERMİŞTİ

Galatasaray, Süper Lig''de yoluna dolu dizgin devam ediyor. Giresunspor''u yenerek 10 maçlık galibiyet serisine devam eden aslanlarda, maçın ardından teknik direktör Okan Buruk''un açıklamaları ayrılık sinyali olarak görülmüştü. Giresunspor maçı sonrası Okan Buruk, "Elimizde oynatamadığımız oyuncular var. Seferovic, Van Aanholt çok fazla şans bulamıyorlar. Uygun bir kulüp olursa onlara yardımcı olmak istiyoruz. İkisi de bizimle antrenmanlara devam ediyor. Bu transfer döneminde de onlar için bir fırsat olursa bir değerlendirme şansı olacak" ifadelerini kullanmıştı.

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

İsviçreli futbolcunun adı Türkiye''den Kasımpaşa ve Ümraniyespor ile anılsa da İspanya La Liga takımlarından Celta Vigo ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacak.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar