Furkancıların lideri Alparaslan Kuytul hangi siyasetçiyi hedef aldı: Ülkenin en ırkçı partisi

Furkancıların lideri Alparaslan Kuytul hangi siyasetçiyi hedef aldı: Ülkenin en ırkçı partisi
Furkan Vakfı lideri Alparslan Kuytul yaptığı açıklamada, Ümit Özdağ'ın Geenl Başkanlığı'nı yaptığı Zafer Partisi'ni hedef aldı. Kuytul, Zafer Partisi için "Türkiye’nin en ırkçı parti görünümünde. MHP’den bile daha ileri boyutta" dedi.

GÜNBOYU HABER MERKEZİ

Adana'da iş insanı Koray Sarısaçlı'nın kaçırılıp alıkonulması, bir doktorun da tehdit edilmesiyle ilgili davada tutuklu yargılanan ve kapatılan Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'nın manevi kurucusu Alparslan Kuytul geçtiğimiz aylarda tahliye edilmişti.

Kuytul’un sosyal medyada yayılan bir videosunda, Zafer Partisi'nin milliyetçilik, Atatürkçülük ve laiklik konularında MHP'nin önünde olduğunu söyledi.

Zafer Partisi Ümraniye ilçe Başkanı Ömer Selim Akduman’ın istifa haberini okuyan Kuytul, “ Zafer Partisi’nde böyle insanların olduğunu bilmek gerçektem şaşırtıcı ve sevindirici. Çünkü partinin önde gelenlerinin yaptığı açıklamalara bakarsanız, Türkiye’nin en ırkçı parti görünümünde. MHP’den bile daha ileri boyutta. Türkçülük’te, Laiklikte ve Kemalistlikte MHP’den çok daha ileri. Böyle bir partide bir ilçe başkanı rahatsız olmuş bundan ve artık bizim politikamız Türkçülük’ten de ileride geçti, İslam düşmanlığına dönüşmeye başladı. Bunu anlamış” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar