Naci Görür 6 Şubat’ın yıl dönümünde üstüne basa basa uyardı! Bu ile dikkat edin şimdiden bağırıyorum

Naci Görür 6 Şubat’ın yıl dönümünde üstüne basa basa uyardı! Bu ile dikkat edin şimdiden bağırıyorum
Türkiye’nin yüreğini yakan 6 Şubat depremlerinin üzerinden 1 yıl geçti. 11 ili yıkan depremler için aylar önce uyan Prof. Dr. Naci Görür, bir il için daha uyardı.

Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümüne özel TV100’de Candaş Tolga Işık’ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk oldu.

6 Şubat’a ilişkin değerlendirmeler yapan Görür, risk altındaki yerler için de altını çizerek uyardı.

7665.jpg

Görür, 6 Şubat’ta 11 ilde yıkım yaratan depremleri hem yönetimin hem de halkın umursamadığı belirterek “Şimdi bağırıyorum. Diyorum ki Tunceli tarafına dikkat edin” diyerek seslendi.

66666.jpg

“HER YERE YAZDIK MARAŞ’A DİKKAT EDELİM”

Görür konuşmasında şöyle devam etti:

Elazığ’da olan oldu. Şimdi Maraş’a bakın diye yırtınmaya başladık. En büyük tehlike Maraş’ın üzerine yıkıldı dedik. Çünkü stres transferi var. Etkileşim diye bir şey var. Bir yerde büyük bir deprem üretirsen bu depremin açığa çıkarttığı enerjinin yüzde 20’si kırılmamış yerlere transfer edilir. Yani Elazığ’da deprem oldu, Maraş’a dikkat edelim, her yere yazdık, halka yazdık, Twitter’dan beni takip eden insanların hepsi biliyor. Herkes de duydu bugün Adıyaman’dan Hatay’a kadar hiç kimse biz bu depremi duymadık diyemez. Ne halk umursadı ne yönetimler umursadı.

mhgtg.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar