Bağcılar’da korkunç cinayet! Annesini öldürdü

Bağcılar’da korkunç cinayet! Annesini öldürdü
Bağcılar’da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi annesini öldürdü.

İstanbul Bağcılar'da meydana gelen üzücü bir olayda, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi annesini bıçaklayarak öldürdü.

Eve dönen baba, eşini kanlar içinde yerde bulurken, oğlunun da televizyona bıçakla vurmaya çalıştığını gördü, yaşadığı şokla dışarı çıktı.

Olay, Bağcılar Merkez Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Ailesiyle aynı evde yaşayan Türker G., psikolojik sorunlarının etkisiyle annesi Sebahat G.'yi bıçakladı.

Eve dönen baba Temel G., kapının açık olduğunu görünce içeri girdiğinde dehşetle karşılaştı. Eşinin kanlar içinde yerde yattığını, oğlunun ise televizyona bıçakla saldırdığını gören baba, şok içinde evden çıktı.

Temel G.'nin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bu sırada Türker G. evin camlarını kırarak saldırgan bir tutum sergiledi. Polis ekipleri tarafından yakalanan Türker G. gözaltına alındı. Sağlık ekipleri, Sebahat G.'nin olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını tamamladıktan sonra Sebahat G.'nin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü. Yaşanan bu trajik olayın ardından polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar