Film gibi gasp kamerada:1 haftada 224 soygun... Genç kızı soyup soğana çevirdiler!

Film gibi gasp kamerada:1 haftada 224 soygun... Genç kızı soyup soğana çevirdiler!
ABD'de silahlı bir grup, cadde ortasında elinde valiziyle yürüyen genç bir kadının önünü keserek, değerli eşyalarını ve parasını alıp kaçtı. Yapılan ihbara rağmen polislerin takip etmediği grup daha sonra dört kişiyi daha soydu.

Haberler.com'un aktardığına göre; ABD'de silahlı soygun olayları gündemden düşmezken, olaylara bir yenisi daha eklendi. Amerika'nın Şikago şehrinde silahlı bir grup şehrin en işlek caddesinde valiziyle yürüyen genç bir kızın önünü kesti. Silahlı grup kadına silah doğrultup ait değerli eşya ve paraları alarak kaçtı.

Amerika'nın Şikago şehrinde silahlı soygunlar artıyor. Şehrin en işlek caddesinde silahlı bir grup, bir kadının aracını durdurarak değerli eşyalarını ve paralarını aldı.

Polislerin soyguncuları takip etmemesi ise dikkat çekti. Chicago Polis Departmanı, suçlu kovalamanın ölümcül kazalara sebep olmasından dolayı bu kararı aldı.

ekran-alintisi.jpg

Bu nedenle soyguncuların peşinden gitmeyen polisler hakkında soruşturma açılmayacak.

HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Geçtiğimiz günlerde yalnızca Windy City'de 20 silahlı soygun bildirildi.

1 HAFTADA 224 SOYGUN

Chicago Polis Departmanı'nın şehir çapındaki suç istatistiklerine göre, geçen hafta şehirde 224 soygun gerçekleşti. 2023'te toplam 9.667 soygun rapor edildi. Geçen yıl bu sayı 7.771'di.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar