Filistin paylaşımı nedeniyle Fransa’da ceza almıştı: Youcef Atal o Süper Lig takımına geliyor!

Filistin paylaşımı nedeniyle Fransa’da ceza almıştı: Youcef Atal o Süper Lig takımına geliyor!
Fransa’nın Nice takımında forma giyen Cezayirli oyuncu Youcef Atal, Süper Lig’deki Adana Demirspor ile anlaştı. Atal ve Temsilcisi bugün resmi imza ve sağlık kontrolü için Türkiye’de olacak.

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, transfer döneminde adından sıkça söz ettiren bir hamleyle dikkatleri üzerine çekti.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Adana Demirspor'un Fransa'nın Nice takımında forma giyen deneyimli sağ bek Youcef Atal ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

sabuncuoglu.jpg

27 yaşındaki Cezayirli futbolcu Youcef Atal'ın ve temsilcisinin, resmi imza ve sağlık kontrolü için bugün Adana'da olacağı bildirildi. Adana Demirspor'un taraftarları, bu transfer hamlesiyle takımlarına yeni bir soluk getireceklerini umut ediyor.

752x395-youcef-atal-adana-demirsporda-1707470196370.webp

YAHUDİ KARŞITLIĞI PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Youcef Atal, geçtiğimiz dönemde Filistin'e destek amacıyla yaptığı sosyal medya paylaşımı nedeniyle Fransa'da ertelemeli hapis cezası almıştı. Fransa'da Nice Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Atal'a 'dini gerekçelerle nefreti körüklemek' suçu isnat edilmiş ve 8 ay ertelemeli hapis cezası ile 45 bin Euro para cezasına çarptırılmıştı.

paylasim.jpg
Atal'ın tepki çeken Filistin paylaşımı

Bu nedenle, transferin sosyal medya üzerinden gelişen tartışmaları da beraberinde getirebileceği öngörülüyor.

6 MAÇ TEK GOL

Youcef Atal, Nice formasıyla bu sezon çıktığı 6 maçta 1 gol kaydetmişti. Adana Demirspor'un, tecrübeli oyuncunun potansiyelini takıma katacağına inanmasıyla birlikte, taraftarlar da yeni transferin takıma katkı sağlayacağına olan umutlarını dile getiriyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar