Barış Yarkadaş Zafer Partisi ile CHP arasında imzalanan protokole ilişkin bilinmeyeni tv100’de açıkladı

Barış Yarkadaş Zafer Partisi ile CHP arasında imzalanan protokole ilişkin bilinmeyeni tv100’de açıkladı
TV100.com yazarı Barış Yarkadaş, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde CHP ve Zafer Partisi arasında imzalanan protokole ilişkin gerçeği "Kemal Kılıçdaroğlu kimseyi ezdirmemek için bütün şimşekleri üzerine çekti" diyerek tv100'de açıkladı.

TV100.com yazarı Barış Yarkadaş, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Zafer Partisi ile CHP arasında imzalanan protokole ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı.

mmmmm.jpg

"KILIÇDAROĞLU KİMSEYİ EZDİRMEMEK İÇİN ŞİMŞEKLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ"

Yarkadaş, protokole ilişkin şu bilgileri aktardı: Sayın Erdoğan'ın haklı olduğu bir konu var. Zafer Partisi ile tartışılan bir protokol var. Zafer Partisi’nin Genel Başkanı Ümit Özdağ çıktı durup dururken CHP kurultayı öncesi bu protokolü ifşa etti. Herkes sipere yattı ‘Benim haberim yok’ dedi. O zaman tarihi bir gerçeği anlatayım, bu protokol CHP MYK’sında konuşuldu ama Sayın Kemal Kılıçdaroğlu kimseyi ezdirmemek için bütün şimşekleri üzerine çekti. Orada MYK üyesi arkadaşlar, 'İktidar olmak için ne gerekiyorsa yapın Sayın Genel Başkanım' dediler. 14 Mayıs’tan birkaç gün sonra İYİ Parti Milletvekili Adnan Beker istifa edecekti. 14 Mayıs rozetini yeni takmış gerekçesi de Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ’ın yaptığı protokol. Protokolün içeriğini biliyor.

re.jpg

Programda aynı zamanda 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler de konuşuldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar