Ebrar Karakurt İtalya'da yaşananları anlatıp isyan etti!

Ebrar Karakurt İtalya'da yaşananları anlatıp isyan etti!
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncusu olan Ebrar Karakurt başarılı spor hayatının yanında renkli sosyal medya hesabıyla da sıklıkla gündeme geliyor. Ünlü sporcuya "Trans mı?", "Benden daha erkek", "Erkeğe benzeyen kadın" gibi çirkin yorumlar yapıldı. Bunu gören Filenin Sultanları’ndan olan Karakurt daha fazla dayanamayarak sitem etti.

Başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken Ebrar Karakurt, geçtiğimiz sezondan beri İtalyan takımı Igor Gorgonzola Novara''da forma terletiyor. Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Karakurt’a gelen "Erkek gibi", "Trans mı?" gibi yorumlar sosyal medyada tepkilere neden oldu. Bu paylaşımlar gündeme gelince bakın ne cevap verdi.

Filenin Sultanları’ndan biri olan Ebrar Karakurt’a yapılan çirkin yorumlar Ekşi Sözlük''te gündeme geldi.

Karakurt’a gelen paylaşıma yanıt olarak "Bizim taraftar grubuyla akşam yemeğindeyiz. Bana bir anda Türkçe tezahürat yapmaya başladılar. Dedim olabilir. Türkiye''de de fotoğraflarımın altına aptal saptal yorumlar yapıldığı için haberlere çıkıyorum. Fark tam olarak bu. Onlar adıma beste söylüyor siz fotoğraflarımın altına ağzı alınmayacak yorumlar yapıyorsunuz" ifadelerini kullanarak sitem etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar