Ebrar Karakurt'un İtalya pozları sosyal medyada tartışma yarattı!

Ebrar Karakurt'un İtalya pozları sosyal medyada tartışma yarattı!
İtalya’da forma giyen ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt, Venezia tatilinden paylaştığı fotoğraflara sosyal medyadan yorum yağdı. Bazı kullanıcılar 'Ülke büyük bir deprem felaketi yaşarken, bu tür pozların zamanı değil' yorumlarında bulunarak sitem etti.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremde Türkiye’nin 10 ilinde büyük yıkımlara yol açarken çok sayıda vatandaş hayatını kaybetti.

Sosyal medyada normalleşme tartışmaları sürerken, Ebrar Karakurt''un tatil pozları sosyal medyada tepki çekti.

 

Venezia''da poz veren Ebrar Karakurt''a takipçileri sessiz kalamadı. Ünlü voleybolcuya, ''''Bu aralar böyle paylaşımlar olmuyor'''', ''''Türkiye kan ağlarken gerek yoktu'''' ve ''''Biz henüz normale dönmedik Ebrar'''' gibi yorumlar yapıldı.

Bazı takipçileri ise ''''Bu kara günlerde içimiz açıldı'''' ve ''''Gayet de duyarlı bir sporcu, ülkesi için yaptıkları ortada'''' diyerek Ebrar Karakurt''u savundu.

 

2021 yılından beri Igor Gorgonzola Novara''da forma giyen Ebrar Karakurt, geçtiğimiz günlerde çıktığı maçta Türk bayrağı açarak ''Kalbim ülkem ile'' demişti. İtalyan Voleybol Ligi''nin resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, depremzedeler için bağış çağrısı yapılmıştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar