Ebrar Karakurt'un eski sevgilisi şimdilerde Buse Plan ile birlikte 

Ebrar Karakurt'un eski sevgilisi şimdilerde Buse Plan ile birlikte 
Ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt'un, İmge ile olan aşkı kısa sürdü. Ayrılıktan kısa bir süre sonra İmge, ünlü fenomen Buse Plan ile sosyal medya hesabından romantik anlar paylaştı. Bu anları paylaşmasının ardından çift, eleştirilerin hedefi olurken Ebrar Karakurt'tan daha bir aşk hamlesi gelmedi.

Son dönemlerde cinsel yönelimi ile sosyal medyada ağır eleştirilere maruz kalan Ebrar Karakurt, İmge ile ayrıldı. Bu ayrılığın ardından eski sevgili İmge, Instagram fenomeni Buse Plan ile yeni bir aşka yelken açtı. İmge''nin Ebrar Karakurt''a döndüğü iddia edilirken gerçek ortaya çıktı. Ünlü fenomen Buse Plan sevgilisi İmge ile aşk pozunu paylaştı. İkilinin pozları sosyal medyayı salladı.

Ebrar Karakurt''un eski sevgili İmge, Buse Plan ile aşk yaşıyor

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündeme gelen İmge yeni aşkını ilan etti.

Ebrar Karakurt''un eski aşkı İmge aradığını ünlü fenomen Buse Plan''da buldu. Önce Buse Plan romantik bir paylaşım yaptı. Ardından ise İmge bir pozunu "Love" notuyla paylaştı.

Ebrar Karakurt''un eski aşkı İmge ünlü fenomenle birlikte! Buse Plan paylaştı

İmge''nin pozlarını gören takipçilerinin bir kısmı kalp emojisiyle bu aşka destek verirken bazı takipçiler ise "Ebrar''dan sonra toparlayamadın", "Ebrar''dan başkası olmuyor" yorumları yaptı.

Ekran Alıntısı

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar