Hatayspor'a haciz şoku: Milyonlarca lira talep ettiler

Hatayspor'a haciz şoku: Milyonlarca lira talep ettiler
Geçtiğimiz yıl yaşanan deprem felaketi nedeniyle bir süre Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, İstanbul Riva'da yer alan eğitim tesislerinde konaklayan ve hazırlıklarını burada sürdüren Hatayspor'a, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü haciz gönderdi.

Geçtiğimiz yıl Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve birçok ilde olduğu gibi Hatay'da da çok büyük bir yıkıma neden olan deprem felaketi sebebiyle Hatayspor tesisleri ve Yeni Hatay Stadyumu'nda büyük bir hasar oluştu. Hatayspor Kulübü de bu sebeple bir süre hazırlıklarını Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, İstanbul Riva'da yer alan eğitim tesislerinde yaptı.

aw197920-06-1.jpg

"BİZDEN 5 MİLYON TL İSTEDİLER"

Hatayspor Kulübü, İstanbul'daki konaklamalarından dolayı ise haciz şoku yaşadı. Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz, yaptığı bir açıklamada, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün kulübe haciz gönderdiğini açıkladı. Toksöz, "Bizden tesisi, 10 Eylül 2023 tarihinde boşaltmamız istenmişti. Daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 5 milyon TL para istedi. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bizim kuruşa ihtiyacımız olduğu bir dönemde bizden para istenmesine anlam veremedik. Biz maçları kendi stadımızda oynayamadığımız için gelirimiz yok zaten. Gençlik ve Spor Bakanımızdan yardım bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

649f51324e3fe117f0d6c963.jpg

aw197920-01.jpg

aw197920-02.jpg

aw197920-04.jpg

aw197920-05.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar